Θεσσαλία » Κολυνδρίνη προς Καλογιάννη για Γεωπονική Σχολή: Θα με βρεις μπροστά σου

Κολυνδρίνη προς Καλογιάννη για Γεωπονική Σχολή: Θα με βρεις μπροστά σου

Κολυνδρίνη προς Καλογιάννη για Γεωπονική Σχολή: Θα με βρεις μπροστά σου

Ξεκάθαρο το μήνυμα της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων, Δωροθέας Κολυνδρίνη, προς τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο αλογιάννη, μέσα από την συχνότητα του Radio Marconi 96,1 F.M. και της εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, αναφορικά με τα όσα λέγονται, γράφονται και ακούγονται για συγχωνεύσεις και μετακινήσεις πανεπιστημιακών σχολών σε άλλες πόλεις ή Νομούς.

Πιο συγκεκριμένα, η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε χαρακτηριστικά: “Το θέμα να συγχωνευτούν και να μετακινηθούν σχολές και να πάνε σε άλλους Νομούς, θεωρώ ότι είναι μια προχειρότητα, η οποία σηκώθηκε επικοινωνιακά από ανθρώπους που δεν κατέχουν το αντικείμενο, αλλά ενδεχομένως το έκαναν για πολιτικούς – κομματικούς λόγους. Αυτοί οι οποίοι σηκώνουν το θέμα σε επίπεδο πολιτικών διαστάσεων, όπως ας πούμε ο Δήμαρχος της Λάρισας…

Θεωρώ ότι δεν πρέπει να προκύψει τέτοιο θέμα, γιατί θα δημιουργήσει έναν κοινωνικό αυτοματισμό ανάμεσα στις πόλεις και στους Νομούς. Διότι είναι πολύ φυσικό και επόμενο, ο κάθε Νομός με τρανταχτά επιχειρήματα, γιατί ο Νομός Μαγνησίας και ο Βόλος, τα έχουν αυτά τα επιχειρήματα και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να τα καταθέσουμε, θα θέλει τα πανεπιστήμια να μείνουν στον τόπο του, γιατί έτσι πρέπει να γίνει…”!

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης: