Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Συνεδριάζει η 3η Δημοτική Κοινότητα Δ. Λαρισαίων

Συνεδριάζει η 3η Δημοτική Κοινότητα Δ. Λαρισαίων

Συνεδριάζει η 3η Δημοτική Κοινότητα Δ. Λαρισαίων

Η 3η Δημοτική Κοινότητα Δ. Λαρισαίων θα συνεδριάσει στα γραφεία της επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου & 23ης Οκτωβρίου την Τρίτη  17-04-2018 και ωρα 14:30 με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Αίτημα του κ. Κουτλή Γεωργίου για Μετονομασία της συνοικίας από την παλαιά ονομασία ΤΕΝΕΚΕ ΜΑΧΑΛΑ που περιλαμβάνεται μεταξύ Σιδηρ. γραμμών Λάρισας- Θεσ/νίκης, Λάρισας-Βόλου, οδού Βόλου και οδού Κ. Καραμανλή στην ονομασία «ΚΑΡΥΔΕΙΟΝ»

2. Αίτημα  του κ. Γκαρλέμου Δημητρίου για τσιμεντόστρωση του δρόμου ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΔΟΛΓΥΡΑΣ που βρίσκεται μεταξύ των οδών ΔΕΛΕΡΙΩΝ 3 και ΚΑΡΘΑΙΟΥ μήκους 30μ. και Ο.Τ. Π 203α.

3.Αίτημα του κ. Κατσάνη Νικολάου για ασφαλτόστρωση σε ένα κομμάτι επί της οδού Πατρών  διότι ήταν τσιμεντόστρωση, καθώς και ένα κομμάτι επί της οδού Σπάρτης και Βαλτετσίου.

4. Αίτημα του κ. Φλώρου  Νικολάου για ασφαλτόστρωση επί της οδού Ναυπλίου λόγω κακής ποιότητας του υπάρχοντος τσιμέντου.

5. Ενημέρωση από τον πρόεδρο κ. Κων/νο Ζέβλα για την εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει  την Δευτέρα 16/04/2018 και ώρα 09 εως 13:oo το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας.

Εκτός ημερήσιας διάταξης τέθηκαν τα θέματα:

1.Αίτημα της κας Αρβανίτη Βασιλικής για πεζοδρόμηση της οδού Λεβαδείας στον Άγιο Γεώργιο.

2. Πρόταση της 3ης Δ.Κ. σε συνεργασία με την Ισραηλιτική κοινότητα για την από κοινού  απόδοση τιμής  στον  ήρωα του έπους του 40 Μαρδοχαίο Φριζή, για την τοποθέτηση  προτομής του ή επιτύμβιας στήλης, στον κυκλικό κόμβο της Αεροδρομίου.

τα οποία εντάχθηκαν να συζητηθούν.

Διαβάστε επίσης: