Θεσσαλία » Κατηγορεί τον Αγοραστό για σόου λαϊκισμού
ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Κατηγορεί τον Αγοραστό για σόου λαϊκισμού

Κατηγορεί τον Αγοραστό για σόου λαϊκισμού

Για… σόου λαϊκισμού με τις κάμερες κατηγορούν τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστοί οι περιφερειακοί σύμβουλοι του «Δρόμου Ανατροπής για τη Θεσσαλία» κ.κ. Στ. Αναστασόπουλος, Τ. Γιαλαμάς και Γ. Σταμπουλής:

«Όπως σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση αποδεικνύει, ούτε τον ίδιο τον αντιδημοκρατικό κανονισμό λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου που έχει ψηφίσει κατά πλειοψηφία δεν αντέχει να εφαρμόσει ο κ. Αγοραστός.

Ως περιφερειακός σουλτάνος βαφτίζει το κρέας ψάρι, στερεί το δικαίωμα να τεθούν ερωτήσεις από τους περιφερειακούς συμβούλους και σπεύδει να απαντήσει επί της διαδικασίας εκ μέρους του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, προφανώς θεωρώντας τον ανεπαρκή.

Σκηνοθετεί ένα σόου λαϊκισμού με τις κάμερες – κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια – και σπεύδει να κλείσει τη συζήτηση ώστε να μην τεθούν ενοχλητικές ερωτήσεις για τις ευθύνες της Περιφέρειας που έχει αδειοδοτήσει τη λειτουργία της ΑΓΕΤ με καύση απορριμμάτων και δεν ελέγχει την επιχείρηση όταν δεν τηρεί τους όρους που οι ίδιοι ενέκριναν».

Διαβάστε επίσης: