Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » Δ. Κιλελέρ: Νέος αντιδήμαρχος ο Αχιλλέας Χατζούλης

Δ. Κιλελέρ: Νέος αντιδήμαρχος ο Αχιλλέας Χατζούλης

Δ. Κιλελέρ: Νέος αντιδήμαρχος ο Αχιλλέας Χατζούλης

Με απόφαση του ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, αφού αρχικά αποδέχτηκε την παραίτηση  του  Αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Φιλιππούλη του Νικολάου που υποβλήθηκε με αίτησή του, όρισε τον  Δημοτικό  Σύμβουλο  της πλειοψηφίας Αχιλλέα Χατζούλη του Γεωργίου ως καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής-Προστασίας και Αλληλεγγύης, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού  και  Νεολαίας του Δήμου Κιλελέρ  με θητεία από 2/4/2018 μέχρι και 31/8/2019 και του  μεταβίβασε αρμοδιότητες ως εξής:

α. Την Κοινωνική Πολιτική- Προστασία και Αλληλεγγύη

β. Την Παιδεία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό  και τη Νεολαία

γ. Την προώθηση και ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας και των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων του Δήμου, σε συνεργασία με τους κατά τόπον Αντιδημάρχους των Δημοτικών Ενοτήτων.

Ο Αντιδήμαρχος θα υπογράφει κάθε έγγραφο της αρμοδιότητάς του, θα τελεί Πολιτικούς Γάμους στην έδρα του Δήμου, θα βεβαιώνει το γνήσιο της υπογραφής και του τόπου μόνιμης κατοικίας και θα είναι υπεύθυνος για την ορθότητα των παραπάνω αρμοδιοτήτων του. Στην περίπτωση απουσίας ή κωλύματός του τις αρμοδιότητες του θα τις ασκεί ο Δήμαρχος Κιλελέρ.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται, επίσης, τα εξής:

«Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον απερχόμενο αντιδημάρχο Κωνσταντίνο Φιλιππούλη για την άψογη και απρόσκοπτη συνεργασία που είχαν κατά το χρόνο άσκησης των καθηκόντων του και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο νέος αντιδήμαρχος Αχιλλέας Χατζούλης θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του προκατόχου του. Οι απελθών αντιδήμαρχος ευχαρίστησε το Θανάση Νασιακόπουλο και όλη τη δημοτική ομάδα για τη στήριξη που του προσέφεραν κατά τη διάρκεια της θητείας του και δήλωσε με σαφήνεια ότι από τη θέση του δημοτικού συμβούλου πλέον θα προσφέρει την αμέριστη βοήθειά του στην δημοτική αρχή. Ο νέος αντιδήμαρχο αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο για την τιμή που του έκανε να του εμπιστευθεί εκ νέου την αντιδημαρχία κατέθεσε τη διάθεσή του να συνεισφέρει τα μέγιστα έτσι ώστε να επιτύχει στο έργο  που του ανατέθηκε συνεχίζοντας την επιτυχημένη θητεία το προκατόχου του.

Ο Αχιλλέας Χατζούλης είναι υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών. Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου εφοριακών ν. Λάρισας, γραμματέας του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ- ΔΟΥ και αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Αθλητισμού επί δυόμιση χρόνια όταν ανέλαβε τα καθήκοντα η νέα δημοτική αρχή στο Δήμο Κιλελέρ υπό τον Θανάση Νασιακόπουλο».

Διαβάστε επίσης: