Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Συμπαράταξη: Ενδοπαραταξιακές διαφωνίες για το χώρο του ΙΚΑ

Συμπαράταξη: Ενδοπαραταξιακές διαφωνίες για το χώρο του ΙΚΑ

Συμπαράταξη: Ενδοπαραταξιακές διαφωνίες για το χώρο του ΙΚΑ

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης προ ημερών ανακοίνωσε ότι μετά την παραχώρηση για χρήση στο δήμο του οικοπέδου του πρώην ΙΚΑ στην συμβολή των οδών Ασκληπιού με Ηπείρου, θα προχωρήσει σε δημιουργία χώρου πρασίνου και παιδικής χαράς ώστε εκείνη η περιοχή να αποκτήσει μια πραγματικά όμορφη εικόνα.

Αφορμή στάθηκε η τοποθέτηση του Πέτρου Κρίκη κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ο οποίος δήλωσε ότι στο χώρο θα έπρεπε να υπάρξει ένα νέο κτήριο του ΙΚΑ καθώς είναι στο κέντρο της πόλης και θα εξυπηρετούσε τους συνταξιούχους και τους ασθενείς.

Ο πρώην αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου Αλέξης Μπατζανούλης συμφώνησε με το σκεπτικό του Πέτρου Κρίκη και διαφώνησε  με την απόφαση του κ. Καλογιάννη να κάνει χώρο πρασίνου το κτήριο που στεγαζόταν το πρώην ΙΚΑ. Την ίδια άποψη εξέφρασε και η Αγγέλα Βαγενά επίσης δημοτική σύμβουλος της Συμπαράταξης.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων πάντως φάνηκε ακλόνητος στην άποψή του λέγοντας ότι «δεν θα επιτρέψω ποντίκια και τσίγκια να υπάρχουν στο κέντρο της πόλης».

Π.Γ.

 

Διαβάστε επίσης: