Πολιτισμός » Στο ΔΩΛ τα χορωδιακά σχήματα του Lexington High School
ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ InDONNAtión

Στο ΔΩΛ τα χορωδιακά σχήματα του Lexington High School

Στο ΔΩΛ τα χορωδιακά σχήματα του Lexington High School

Την Κυριακή 15 Απριλίου τα χορωδιακά σχήματα του Lexington High School των Ηνωμένων Πολιτειών θα εμφανιστούν στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας στις 20.30 με τη συμμετοχή του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου InDONNAtión.

Lexington High School_Αφίσα

To Lexington High School θεωρείται ένα από τα καλύτερα ιδρύματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Ηνωμένων Πολιτειών διαπρέποντας στη χορωδιακή μουσική από το 1930 μέχρι σήμερα. Στη συναυλία θα παρουσιαστούν τα τρία χορωδιακά σχήματα του Ιδρύματος ‘LHS Womens Chorus’, LHS Concert Choir’ και ‘LHS Madrigal Singers’ υπό τη διεύθυνση του  Jason Iannuzzi.

Τρεις πολυβραβευμένες χορωδίες, 120 χορωδοί επί σκηνής, παρουσιάζουν ένα ποικίλο πρόγραμμα με κομμάτια σε διάφορες γλώσσες, από όλες τις περιόδους της χορωδιακής δημιουργίας: κλασικά έργα Daley, Rachmaninoff, Kodály, Mendelssohn, Ravel, Bennet, Bernstein, παραδοσιακά, spirituals, τζαζ, ποπ και musical.

InDONNAtion

Στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών που θα δώσει στην περιοδεία του στην Ελλάδα, το Lexington High School συνεργάζεται με την InDONNAtión για τη συναυλία στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας. Το επιτυχημένο Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Κτιστάκη και τη Φρόσω Αστ. Κτιστάκη στο πιάνο, θα έχει την τιμή να εμφανιστεί συνδημιουργώντας μια μοναδική βραδιά όπου πρωταγωνιστεί ο χορωδιακός ήχος χωρίς συνοδεία οργάνων.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει Πέμπτη 12/4 και Παρασκευή 13/4 10:00 – 13:00 στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Διαβάστε επίσης: