Λάρισα » Ο Κώστας Λανάρας για τον Στέλιο Σκλαβενίτη…
"ANAMEΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ..."

Ο Κώστας Λανάρας για τον Στέλιο Σκλαβενίτη…

Ο Κώστας Λανάρας για τον Στέλιο Σκλαβενίτη…

Με ένα συγκινητικό σημείωμα στα social media αποχαιρετά τον Στέλιο Σκλαβενίτη ο Λαρισαίος επιχειρηματίας Κώστας Λανάρας (Agronuts S.A.).

Δείτε τι έγραψε:

«Στερνό «αντίο» για τον καλό μου φίλο, τον άψογο συνεργάτη, τον εξαίρετο επιχειρηματία Στέλιο Σκλαβενίτη…

Άδολο το γέλιο του, καθάριο το βλέμμα του, συμβόλαιο τιμής ο λόγος του. Υψιπετούσε εκεί που οι άλλοι όχι μόνο δείλιαζαν, αλλά και οπισθοχωρούσαν. Ο Στέλιος Σκλαβενίτης άπλωνε τα φτερά του και ανέβαινε. Ολοένα και πιο ψηλά, ολοένα και πιο παραγωγικά. Ήταν ο άνθρωπος που ανέτρεπε τα πάντα, ο επιχειρηματίας που αναμετρήθηκε με την κρίση και τη νίκησε, εξασφαλίζοντας σε εργαζόμενους και συνεργάτες τις ευνοϊκότερες οικονομικές συνθήκες.

Ύστατο χαίρε για έναν άνθρωπο που η αγάπη του για τον συνάνθρωπο έφεγγε σαν φάρος στην τόσο τρικυμισμένη ζωή μας. Ένας θάνατος που ξεπερνά κάθε χάσμα σεισμού, μια απώλεια που σταματά τη λογική και που αφηγείται με τον γλαφυρότερο τρόπο το παράλογο του θανάτου.

Άφωνος ταξιδεύω στην οδύνη του θανάτου σου, φίλε. Δίνω υπόσταση στο όραμά σου και λέω πως θα υπάρχεις στις πλέον προφυλαγμένες πτυχές της καρδιάς μου. Η μνήμη σου δεν υπόκειται στους κανόνες της λήθης. Ανάμεσά μας θα πορεύεσαι. Να ενθαρρύνεις, να καθοδηγείς.
Καλό σου ταξίδι. Χιλιάδες εργαζόμενοι και συνεργάτες θα ενώνουν τα δάκρυά τους για να υπάρχεις σε μια αδιάβατη θάλασσα δακρύων, αλλά και ευγνωμοσύνης.

Η μνήμη σου θα μείνει ολοζώντανη στον χρόνο».

Διαβάστε επίσης: