Λάρισα » Κίνημα Αλλαγής: Ποιοι Λαρισαίοι συμμετέχουν στην Κ. Επιτροπή
ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Κίνημα Αλλαγής: Ποιοι Λαρισαίοι συμμετέχουν στην Κ. Επιτροπή

Κίνημα Αλλαγής: Ποιοι Λαρισαίοι συμμετέχουν στην Κ. Επιτροπή

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η σύνθεση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπή (ΚΠΕ), σύμφωνα με την απόφαση του 1ου Ιδρυτικού Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής.

Συγκροτείται με συνθετική, αναλογική και αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής.

Στην ΚΠΕ συμμετέχουν εκπρόσωποι των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων (ΓΣΣΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΒΕ, Τουρισμού, Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας, Πρωτογενούς Τομέα, Ο.Κ.Ε), της Αυτοδιοίκησης, των ΑΜΕΑ, των Μεταναστών, της Ομογένειας, σημαντικός αριθμός στελεχών της νέας γενιάς, προσωπικότητες του ευρύτερου προοδευτικού χώρου από την επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα.

Στην Κ.Π.Ε συμμετέχουν ως ισότιμα μέλη με δικαίωμα ψήφου, οι βουλευτές και οι Δ/ντες των Κ.Ο και οι ευρωβουλευτές των κομματικών φορέων που συγκροτούν το Κίνημα Αλλαγής.

Στη λίστα που ανακοινώθηκε συμπεριλαμβάνονται επτά Λαρισαίοι οι οποίοι – με αλφαβητική σειρά – είναι οι εξής: Μπουρνόβα Ευγενία, Σακατζής Δημήτρης, Σαμαρίνα Φράντζη, Σάββας Κώστας, Σαχινίδης Φίλιππος, Τσιάκαλος Στέλιος και Ψύρρας Θωμάς.

Παράλληλα, ως ισότιμα μέλη συμμετέχουν ο βουλευτής Λάρισας Κώστας Μπαργιώτας και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Έξαρχος.

Αναλυτικά, η σύνθεση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής σε αλφαβητική σειρά

 

Διαβάστε επίσης: