Λάρισα » Δεν παίρνει πίσω την αγωγή η Ρένα
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Δεν παίρνει πίσω την αγωγή η Ρένα

Δεν παίρνει πίσω την αγωγή η Ρένα

Έκκληση και παράκληση να πάρει πίσω την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του ζήτησε από τη Ρένα Καραλαριώτου ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης. Θυμίζουμε ότι ο κ. Καλογιάννης είχε αναφερθεί σε «έωλο Πόθεν Έσχες» της Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσε το Πάρκο των Ευχών.

Ο κ. Καλογιάννης προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά που άναψε με την επίμαχη φράση είπε ότι «δεν είχα καμιά πρόθεση να συκοφαντήσω την κα Καραλαριώτου. Αυτή η διαδικασία είναι διαδικασία που δεν έχει συμβεί ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Η Ρένα Καραλαριώτου δεν δέχθηκε την παράκληση του Δημάρχου Λαρισαίων λέγοντας ότι «η έκφραση που χρησιμοποιήθηκε δεν εμπεριέχεται στον πολιτικό λόγο. Ζήτησα μια έγγραφη συγνώμη  αλλά το ότι δεν είχατε πρόθεση απέχει πολύ από αυτό που έπρεπε να γίνει», τόνισε.

Ο… συμβιβαστής Τζανακούλης

«Δεν είναι καλό τέτοιες διενέξεις να λύνονται στις δικαστικές αίθουσες, όμως και ο πολιτικός λόγος δεν πρέπει να ξεφεύγει από τα όρια. Ας δοθούν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και ας τελειώνει εκεί η κατάσταση. Βρέστε μια λύση, Μεγάλη Εβδομάδα είναι», είπε ο πρώην Δήμαρχος Κώστας  Τζανακούλης προσπαθώντας να συμβιβάσει τα πράγματα.

Για το θέμα μίλησε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πέτρος Κρίκης που έκανε λόγο για «σκυλοκαβγάδες».

Ο δήμαρχος Λαρισαίων επανήλθε και απευθυνόμενος προς την κα Καραλαριώτου είπε «πάνω στην ένταση μπορεί να είπα και μια κουβέντα παραπάνω {…} αν υπήρξε καμιά υπερβολή να την πάρω πίσω. Δεν είναι θέμα που πρέπει να πάει στις δικαστικές αίθουσες», σημείωσε. Για να δεχθεί την απάντηση από τη Ρένα Καραλαριώτου. «Εγώ δεν μπορώ να δεχθώ να με ρωτά ο καθένας στο δρόμο αν έχω πρόβλημα με Πόθεν Έσχες μου», επέμεινε. Για να έρθει ο Κώστας Τζανακούλης και να κάνει νέα έκκληση για συμβιβασμό. Ανάλογη έκκληση έκανε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Τάχος. Αλλά η Ρένα Καραλαριώτου τελικά δεν άλλαξε την απόφασή της…

 

 

Διαβάστε επίσης: