Οικονομία » Tι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές αγοράζοντας πασχαλινό αρνί
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Tι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές αγοράζοντας πασχαλινό αρνί

Tι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές αγοράζοντας πασχαλινό αρνί

Οι πελάτες ξεκίνησαν να παραγγέλνουν στα κρεοπωλεία το αρνί που θα ψήσουν το Πάσχα. Όμως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς από την όψη αλλά και την σήμανση του αμνοεριφίου θα μπορέσουν ο καταναλωτές να καταλάβουν την προέλευση του. Όμως θα πρέπει να παρατηρήσει και την όψη του.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο Κρεοπωλών Λάρισας Βαγγέλη Ρίζο το αρνί η το κατσίκι «θα πρέπει να είναι φρέσκο και κυρίως στεγνό από υγρά. Σε καμιά περίπτωση δε θα πρέπει να έχει κιτρινωπό χρώμα», περιγράφει.

Επίσης θα πρέπει σε ευκρινές σημείο να φέρει την τιρκουάζ σφραγίδα αλλά και το κωδικό σφαγείου. Και τα δύο θα πρέπει να είναι καθαρά ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να τα διακρίνει.

 

Διαβάστε επίσης: