Ελλάδα » Συγκλονίζει η σύζυγος του επιχειρηματία: Ανάψτε ένα κερί για τον Αλέξανδρο

Συγκλονίζει η σύζυγος του επιχειρηματία: Ανάψτε ένα κερί για τον Αλέξανδρο

Συγκλονίζει η σύζυγος του επιχειρηματία: Ανάψτε ένα κερί για τον Αλέξανδρο

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της αιματηρής απόπειρας ληστείας στο σπίτι της οικογένειας του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κάτω Κηφισιά.Οι κουκουλοφόροι δράστες, αφού παραβίασαν μία από τις πόρτες τους σπιτιού εισέβαλαν στο εσωτερικό του και ανέβηκαν στον 1ο όροφο του σπιτιού, όπου βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού. Όταν ο 52χρονος τους αντιλήφθηκε, σηκώθηκε και πάλεψε μαζί τους. Ο ένας εκ των δύο δραστών τον χτύπησε στο κεφάλι με σίδερο, κατά τη διάρκεια της μεταξύ τους συμπλοκής και ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές στην πλάτη.

«Ήμουν στο κρεβάτι με τον σύζυγό μου. Ακούσαμε φασαρία και εκείνος σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει . Δύο άνδρες με κουκούλες μπήκαν στη κρεβατοκάμαρα . Ο ένας τον χτύπησε στο κεφάλι με κάτι σιδερένιο. Ο άνδρας μου κάποια στιγμή επιτέθηκε στον έναν από τους δύο» λέει η σύζυγος του επιχειρηματία, περιγράφοντας τις στιγμές τρόμου που έζησε.

Στο πλευρό του 52χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» βρίσκονται τόσο η σύζυγος όσο και τα παιδιά του. Η σύζυγος του επιχειρηματία το μόνο που μπόρεσε να ψελλίσει ήταν «προσευχηθείτε όλοι για τον Αλέξανδρο και ανάψτε ένα κερί για εκείνον».

 

Διαβάστε επίσης: