Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » Μοιράστηκαν τόνοι τροφίμων σε οικογένειες στον Δ. Κιλελέρ

Μοιράστηκαν τόνοι τροφίμων σε οικογένειες στον Δ. Κιλελέρ

Μοιράστηκαν τόνοι τροφίμων σε οικογένειες στον Δ. Κιλελέρ

Ολοκληρώθηκε από τον γυναικείο όμιλο του Δήμου Κιλελέρ (Αρωγή Αλληλεγγύη) η παράδοση των κιβωτίων τροφίμων στους Προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου, παρουσία των αρμοδίων της Δημοτικής Αρχής έτσι ώστε όλα τα νοικοκυριά να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια , τηρώντας τα ήθη και τα έθιμα που ορίζει η  Ορθόδοξη Χριστιανική θρησκεία , τις γιορτές του Πάσχα.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Παραδόθηκαν 230 κιβώτια με τρόφιμα μακράς διάρκειας , συνολικού βάρους 6 τόνων.

Μοιράστηκαν στις οικογένειες που έχουν επιλεχθεί βάση οικονομικών κριτηρίων, μέσω των προέδρων.

Παραδόθηκαν επίσης ισόποσες σακούλες με νωπό κρέας (αρνί και χοιρινό ) συνολικού βάρους 600 κιλών, τυριά και γιαούρτια βάρους 250 κιλών και ένας τόνος μήλα.

Επίσης μοιράστηκαν μισός τόνος ψάρια (τσιπούρες ) έτσι ώστε όλα τα νοικοκυριά του Δήμου μας να γιορτάσουν την εορτή των Βαΐων.

Ίσως να είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην Ελλάδα όπου όλα τα νοικοκυριά του, τήρησαν το έθιμο και γιόρτασαν την Κυριακή των Βαΐων με ψάρια.

Όλα τα τρόφιμα είναι δωρεά από επιχειρήσεις τοπικές και εθνικές τις οποίες οφείλουμε πάντα να ευχαριστούμε.

Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στην χορηγία των ψαριών από τις εταιρίες   SELONDA  και  ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ  λόγο της ιδιαιτερότητας και της δυσκολίας διαχείρισης και μεταφοράς ενός νωπού προϊόντος με ειδικά φορτηγά ψυγεία στον τόπο μας, και αλιευμένα μόλις μια ημέρα πριν.

Ευχαριστούμε τις γυναίκες μέλη του ομίλου και μη για την τεράστια  εθελοντική προσπάθεια που καταβάλουν για  την παραλαβή ,συσκευασία, και διανομή όλων αυτών των προσφορών.

Όσα άτομα , επιθυμούν να ενταχθούν στον όμιλο μας η  έχουν διάθεση να βοηθήσουν  ας επικοινωνήσουν μαζί μας ( τηλ επικοινωνίας 6946505570 ΒΑΝΑ ΧΛΙΑΠΗ ΓΚΟΥΝΙΑΡΟΥΔΗ)».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

τροφιμα Δημος Κιλελερ (3)

τροφιμα Δημος Κιλελερ (2)

τροφιμα Δημος Κιλελερ (1)

 

Διαβάστε επίσης: