Πολιτισμός » Στα «μαχαίρια» Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας!
ΤΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΡΗΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Στα «μαχαίρια» Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας!

Στα «μαχαίρια» Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας!

Στα μαχαίρια βρίσκονται οι καλλιτέχνες Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμας.

Σύμφωνα με συνέντευξη του κ.Παπακωσταντίνου στην εφημερίδα «Λαρισαϊκό Βήμα», οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν τέλος στην συνεργασία τους ακυρώνοντας την καλοκαιρινή τους περιοδεία.

«Τέλος, αυτό ήταν. Δεν δουλεύω ξανά με τον κ.Μάλαμα.» μας λέει ο κ.Παπακωνσταντίνου, συμπληρώνοντας «Ήταν ένα λάθος εξ αρχής αυτή η συνεργασία και έπρεπε να το “χω καταλάβει νωρίτερα».

ΠΑΠΑΚΩΣΝΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΛΑΜΑΣ (2)

Σύμφωνα με το άρθρο της έγκυρης εφημερίδας «Λαρισαϊκό Βήμα», αφορμή για το τέλος της συνεργασίας τους στάθηκε η δήλωση του Σωκράτη Μάλαμα σε τοπική εφημερίδα της Συκιάς Χαλκιδικής, ότι το τσίπουρο πίνεται σκέτο, χωρίς γλυκάνισο. Όπως μαθαίνουμε αυτό εξαγρίωσε το Θανάση Παπακωνσταντίνου που με αυτή του τη συνέντευξη, δίνει ένα τέλος στη συνεργασία τους και ακυρώνει την καλοκαιρινή τους περιοδεία. Όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά «Δεν είναι μόνο το τσίπουρο, αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Τις προάλλες γύρισε και μου είπε «Σαν την Χαλκιδική δεν έχει», κάτσε ρε “συ Σωκράτη έχεις πάει Αγιόκαμπο να δεις τι παραλίες έχει η Λάρισα; του είπα».

Φήμες βέβαια λένε ότι ο καβγάς τους δεν ξεκίνησε από εκεί, το κλίμα μεταξύ τους ήταν τεταμένο εδώ και καιρό, από τις πρόβες για την καλοκαιρινή τους περιοδεία. Όπως μας εξομολογήθηκε ένας από τους μουσικούς που τους πλαισιώνουν, ο οποίος δεν ήθελε να αποκαλύψουμε το όνομα του, ο καβγάς τους ξεκίνησε για πως θα δίνουν το ρυθμό στους μουσικούς όταν ξεκινάει ένα τραγούδι, ο Σωκράτης υποστήριζε ότι πρέπει να τον δίνουν με ένα βαθύ και δυνατό «Τε Τα Τε Τα» ενώ ο Θανάσης απ τη μεριά του με ένα βραχνό και ήσυχο «Τι Ρα Τι Τα».

Ας ελπίσουμε ότι οι άλλοτε δύο καλοί φίλοι θα ρίξουν νερό στο τσίπουρο τους, και είτε αυτό θολώσει είτε όχι, θα τα βρουν και θα συνεχίζουν να μας χαρίζουν αξέχαστα τραγούδια.

*Καλό μήνα να έχουμε..

** Η ανακοίνωση της λήξης της συνεργασίας έγινε στα social media του Θανάση Παπακωνσταντίνου που επιμελούνται οι φίλοι του.

Διαβάστε επίσης: