Παραπολιτικά » Ο Συνασπισμός, ο ΠΑΟΚ και τα οικονομικά της Αριστεράς!
ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ

Ο Συνασπισμός, ο ΠΑΟΚ και τα οικονομικά της Αριστεράς!

Ο Συνασπισμός, ο ΠΑΟΚ και τα οικονομικά της Αριστεράς!

Πώς μπορούν αυτά τα τρία να συνδυαστούν; Τα συνδύασε πριν από 18 χρόνια περίπου ένας φοιτητής του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου όταν ο ίδιος ήταν εκείνη την εποχή καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το περιστατικό αποκάλυψε σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσακαλώτος στην κλειστή σύσκεψη που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο κατά την διάρκεια της επίσκεψής του την περασμένη εβδομάδα στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τους παρισταμένους, μιλώντας για την μετά μνημονίων εποχή και το αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί, αλλά σύμφωνα με την αριστερή θεώρηση των πραγμάτων, θυμήθηκε και εξιστόρησε στη ομήγυρη το παρακάτω περιστατικό:

«Το 2000 μπήκα στο αμφιθέατρο για να διδάξω και στο μεγάλο πίνακα που ήταν εκεί είδα γραμμένο το εξής:

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Ο καθηγητής των χαμένων ιδεών

  • Συνασπισμός
  • ΠΑΟΚ
  • Οικονομικά της Αριστεράς

Τότε ρώτησα ποιος το έγραψε αυτό, αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση. Ήθελα να βάλω μια μονάδα παραπάνω στο φοιτητή που το σκέφτηκε και το έγραψε στον πίνακα», περιέγραψε ο υπουργός.

O ΠΑΟΚ διεκδικεί το πρωτάθλημα, ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι η μετεξέλιξη του Συνασπισμού έχει γίνει κόμμα εξουσίας και κυβερνά, αν εφαρμόσει στην μεταμνημονιακή εποχή και πολιτική με αριστερό πρόσημο θα μπορεί να πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ότι ο φοιτητής διαψεύστηκε έστω και μετά από αρκετά χρόνια.

Π.Γ.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET