Λάρισα » Η πασχαλινή εκδήλωση της ΝΟΔΕ (φωτ.)
ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Η πασχαλινή εκδήλωση της ΝΟΔΕ (φωτ.)

Η πασχαλινή εκδήλωση της ΝΟΔΕ (φωτ.)

Με σκοπό τη συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών που θα δοθούν στον Σύλλογο Κεντρικής Ελλάδας Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «ΙΑΣΩ» πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ η πασχαλινή της εκδήλωση.

Πλήθος στελεχών και φίλων της Παράταξης προσήλθαν στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας, προσέφεραν απλόχερα τρόφιμα και δώρα, ανταλλάσσοντας παράλληλα ευχές για τις εορτές του Πάσχα.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας κ.Χρήστος Καπετάνος, τόνισε ότι «για τη ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί αναγκαιότητα το κοινωνικό έργο σε συνανθρώπους μας και κυρίως σε μικρά παιδιά που το έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε όλα τα στελέχη και τους φίλους της Παράταξής μας, για την σπουδαία ανταπόκριση και προσφορά τους».

ΝΟΔΕ-ΠΑΣΧΑ-1

Η πασχαλινή Εκδήλωση Ευχών Αγάπης και Προσφοράς της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας Νέας Δημοκρατίας, του Τομέα Οργανωτικού και του Τομέα Γυναικείων Θεμάτων έγινε με σκοπό  τη Συλλογή  τροφίμων και παιχνιδιών   για τον Σύλλογο Κεντρικής Ελλάδος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις «ΙΑΣΩ».

ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ (1)

ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ (2)

ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ (3)

Τελευταία ενημέρωση: 23.00

Διαβάστε επίσης: