Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » Τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ υποδέχθηκαν την ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Λάρισας

Τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ υποδέχθηκαν την ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Λάρισας

Τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ υποδέχθηκαν την ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Λάρισας

Μια ξεχωριστή δράση προσφοράς, συνεργασίας και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Μαρτίου στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, «Αστερόκοσμος» και ΚΔΑΠ Νέας Σμύρνης «Παιχνιδοπαρέα», και την Τρίτη 27 Μαρτίου  στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ονειροδρόμιο».

Οι σεφ του τμήματος μαγειρικής της ΕΠΑ.Σ. ΟΕΑΔ Λάρισας κα. Π.Τσουβαλά, κ. Β. Παναγούλης και  κ. Α. Μυλωνάς μαζί με τους μαθητές τους μαγείρεψαν, αστειεύτηκαν, αλληλεπίδρασαν και γνώρισαν καλύτερα τους εκπαιδευόμενους των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ του δήμου Λαρισαίων. Το εκπαιδευτικό προσωπικό των κέντρων ξενάγησε τους επισκέπτες στο χώρο, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν τα προγράμματα που υλοποιούνται στις δομές και να παίξουν με τα παιδιά. Άλλωστε, στόχος της δράσης ήταν η κοινωνικοποίηση και η εξοικείωση με το διαφορετικό μέσα από την πιο απλή και βασική ανάγκη της καθημερινότητας μας, τη μαγειρική που τόσο αγαπούν και εξασκούν τακτικά τα παιδιά μέσα στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ.  Ένα διαφορετικό φαγητό, λοιπόν, φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι, γέλια και χαρά.

ΕΠΑΣ 3

ΕΠΑΣ 4

Τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ  του  δήμου Λαρισαίων ευχαριστούν γι΄ αυτή τη σύμπραξη τη διευθύντρια ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ κα. Αντωνίου, τους υποδιευθυντές κ. κ. Γουργιώτη και Βλάστου και τον προϊστάμενο κ. Μπρότση και ανυπομονούν για νέες αντίστοιχες δράσεις, δράσεις χαράς που ενθαρρύνουν και εμπνέουν μικρούς και μεγάλους από κάθε εκπαιδευτικό περιβάλλον.

ΕΠΑΣ 2

Πληροφορίες για τη λειτουργία και τις δράσεις των ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠΜΕΑ:

Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.), Γαριτσίου & Λευκίππου (Ροδοπούλειο), τ. 2410 661-727, ώρες: 09:00π.μ.– 14:00μ.μ. κα. Χρύσα Παππα.

Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων, τ. 2410 680-205, ώρες: 09:00π.μ.– 14:00 μ.μ κα. Βάγια Νάτσιου