Οικονομία » Στη ΧΑΛΚΟΡ η ΝΕΣΥΘΕΡΜ
ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...

Στη ΧΑΛΚΟΡ η ΝΕΣΥΘΕΡΜ

Στη ΧΑΛΚΟΡ η ΝΕΣΥΘΕΡΜ

Επίσκεψη στη ΧΑΛΚΟΡ πραγματοποίησε το Δ.Σ. της ΝΕΣΥΘΕΡΜ. «Ήταν μια μοναδική εμπειρία η ξενάγηση στους χώρους της παραγωγής (ειδικότερα σε ένα μικρό μέρος των παραγωγικών μονάδων του Ομίλου), εξαιρετικοί άνθρωποι, εξαιρετική φιλοξενία. Και εμείς απλά είμαστε ένας μικρός πελάτης, ενός Ομίλου που στην Ελλάδα αγγίζει έναν κύκλο εργασιών περίπου 1,8 δισ. και από αυτό το νούμερο το 96% αφορά αγορές του εξωτερικού και το υπόλοιπο 4% την εσωτερική αγορά! Αυτές οι σχέσεις που έχουν με τους συνεργάτες τους ίσως είναι και μια εξήγηση τόσο για το μέγεθος όσο και την συνεχή ανάπτυξη τους ακόμη και τα τελευταία «ακραία» χρόνια της οικονομικής κρίσης» σημειώνει η ΝΕΣΥΘΕΡΜ.

ΧΑΛΚΟΡ

Η Χαλκόρ αποτελεί τον κλάδο σωλήνων χαλκού της ElvalHalcor Α.Ε., μια σύγχρονη βιομηχανία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων χαλκού και κραμάτων χαλκού και κατέχει σημαντική θέση στην Ευρωπαϊκή και την παγκόσμια αγορά.

ΧΑΛΚΟΡ2

Με στρατηγικές επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη, η Χαλκόρ έχει επιτύχει να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων βιομηχανιών του κλάδου της διεθνώς, δημιουργώντας νέα πρότυπα στην επεξεργασία χαλκού. Η Χαλκόρ δίνει μεγάλη έμφαση στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και έμπρακτη δέσμευση για την τήρηση των αρχών της βιώσιμης ανάπτυξης.

ΧΑΛΚΟΡ1

Διαβάστε επίσης: