Ατζέντα ημέρας » Οι εκδηλώσεις της ημέρας

Οι εκδηλώσεις της ημέρας

Οι εκδηλώσεις της ημέρας

19.30 Eνημερωτική εκδήλωση για τα δάνεια του ΟΕΚ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο Επιμελητήριο Λάρισας. Θα μιλήσει ο Γ.Γ. του υπ. Εργασίας Μάριος Μουζάλας.

20.00 Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας -Στερεάς Ελλάδας – Εύβοιας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Λάρισας διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου της Νένας Ζήση «Στο φως του κίτρινου αστεριού» (εκδόσεις Παρουσία), την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 20:00 στο θέατρο ΟΥΗΛ.

20.30  Oι ετήσιες παραστάσεις της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου θα πραγματοποιηθούν  σήμερα και την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στις 8.30 μ.μ., στη Σκηνή Μπαλέτου (Μύλος του Παππά).

21.15 Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η 3η συνάντηση ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων της πόλης της Λάρισας και του Τυρνάβου με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας Θεάτρου στο χώρο του Συλλόγου «Θεάτρου δρόμου» στον πρώτο όροφο του καφέ Σεϋχέλλες, Παπαναστασίου και Κουμουνδούρου. Επίσημη καλεσμένη της εκδήλωσης θα είναι η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεσσαλικού θεάτρου κα Κυριακή Σπανού.