Λάρισα » Συνέλευση και νέες κινητοποιήσεις από Λαρισαίους εκπαιδευτικούς

Συνέλευση και νέες κινητοποιήσεις από Λαρισαίους εκπαιδευτικούς

Συνέλευση και νέες κινητοποιήσεις από Λαρισαίους εκπαιδευτικούς

(φωτ. αρχείου)

Tο Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» καλεί τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 27 Μαρτίου  2018  και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου  Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Κουμουνδούρου 17-19)

Στη συνέλευση έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν οι δύο  αιρετοί στο ΚΥΣΠΕ Βασίλης Παληγιάνης και Νίκος Φασφαλής προκειμένου να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς «για την αρνητική εξέλιξη στο θέμα των μεταθέσεων».

Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες οι εκπαιδευτικοί θα προχωρήσουν σε παραστάσεις διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά:

Πέμπτη 29 Mαρτίου 2018 και ώρα 2 μ.μ. στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και ώρα 1:30 μ.μ. συμμετοχή στη συγκέντρωσης διαμαρτυρίας  της ΔΟΕ στα Προπύλαια με πορεία προς τη Βουλή και το Προεδρικό Μέγαρο με στόχο τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό

Συγκεκριμένα επισημαίνονται τα εξής:

«Tην Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 η ΔΟΕ κήρυξε  3ωρη Στάση Εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι ή  τις 3 πρώτες ώρες του απογευματινού προγράμματος.

Παράλληλα την ίδια μέρα ο Σύλλογός μας  κήρυξε ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΙΚΗ 3ωρη Στάση Εργασίας από τις 8 το πρωί έως στις 11 το πρωί.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σχεδιάζει να μισθώσει λεωφορείο για τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή  στην Αθήνα.

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να δηλώσουν τα ονόματα στο mail:konstantinoskoumas@gmail.com του Συλλόγου μας μέχρι την Τετάρτη  28  Μαρτίου και ώρα 13:00

Tο Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε.  Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» καλεί τους  συναδέλφους να  συμμετάσχουν μαζικά στις παραστάσεις διαμαρτυρίας τόσο στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας , όσο και στην Αθήνα με αιτήματα:

·         Μαζικοί διορισμοί στην εκπαίδευση.

·         Μόνιμος διορισμός όλων των αναπληρωτών τώρα.

Εξίσωση δικαιωμάτων αναπληρωτών – μόνιμων εκπαιδευτικών      (άδειες, περίθαλψη, επίδομα θέσης ευθύνης κλπ.)»

Διαβάστε επίσης: