Αθλητισμός » Στο 6o Run Greece της Λάρισας η WIND

Στο 6o Run Greece της Λάρισας η WIND

Στο 6o Run Greece της Λάρισας η WIND

Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι όλων των ηλικιών πλημμύρισαν για 6η συνεχή χρονιά το Σάββατο 24 Μαρτίου την Κεντρική Πλατεία, λαμβάνοντας μέρος στο δημοφιλές Run Greece.

Run Greece Larissa 2018 4

Η WIND όπως πάντα ήταν εκεί, παροτρύνοντας μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να απολαύσουν τη διαδρομή και τον τερματισμό στους αγώνες δρόμου των 5χλμ., 10χλμ. και 1000μ. για παιδιά.

Run Greece Larissa 2018 1

Run Greece Larissa 2018 3

Οι αθλητές Αναστασία Καρακατσάνη, Ανθή Κυριακοπούλου, Μοσχούλα Μανούσου, Αλντο Κεραμάς εκπροσώπησαν την WIND και την WIND Running Team δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Η Αναστασία Καρακατσάνη έκοψε πρώτη το νήμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο σημειώνοντας παράλληλα ρεκόρ διαδρομής. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Άλντο Κεραμάς τερμάτισε στην 6η θέση της γενικής κατηγορίας. Η Ανθή Κυριακοπούλου πέρασε πρώτη τη γραμμή τερματισμού στα 5χλμ., επίσης με ρεκόρ διαδρομής, ενώ η Μοσχούλα Μανούσου την ακολούθησε στη δεύτερη θέση.

Η αθλητική γιορτή εκτός από αθλητικό χαρακτήρα, είχε όπως πάντα έντονο και το στοιχείο της κοινωνικής προσφοράς. Σε αυτό τον αγώνα οι δρομείς είχαν την ευκαιρία με τη συμμετοχή τους να προβάλουν και να ενισχύσουν το έργο της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλίας.

Επόμενος σταθμός το Run Greece Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.run-greece.gr.