Δήμοι Νομού » Δήμος Κιλελέρ » Παρέλαση στη Νίκαια για την 25η Μαρτίου (φωτ.)

Παρέλαση στη Νίκαια για την 25η Μαρτίου (φωτ.)

Παρέλαση στη Νίκαια για την 25η Μαρτίου (φωτ.)

Στην έδρα του Δήμου Κιλελέρ, στη Νίκαια παραβρέθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Νικαια 25 Μαρτιου 2018 (3)

Για την επέτειο της Επανάστασης τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, ομιλία για την Εθνική Επέτειο από την καθηγήτρια – φιλόλογο του Γυμνασίου Νίκαιας κα Χριστίνα Μακρή και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο και λοιπούς επισήμους στον χώρο του Μνημείου των Ηρώων.

Νικαια 25 Μαρτιου 2018 (1)

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η  προγραμματισμένη παρέλαση από τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης της Νίκαιας στην οδό Φαρσάλων και στη συνέχεια δόθηκε δεξίωση από τη δημοτική αρχή στο κτήριο του ΚΑΠΗ.

Νικαια 25 Μαρτιου 2018 (2)

Στις εκδηλώσεις στη Νίκαια παραβρέθηκαν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παπαδόπουλος,  ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Λαδόπουλος, ο συνταγματάρχης ΠΒ Παπαρσενίου ως εκπρόσωπος του διοικητή της 1ης στρατιάς, ο διοικητής του ΑΤ Κιλελέρ Αστέριος Μπαρακόπουλος , ο πυραγός Ν. Γκουτζέλας οι δημοτικοί σύμβουλοι Αν. Ρεντζιάς, Αχ. Χατζούλης, Ρ. Κομήτσας, και Ζ. Ανυφαντή, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας Β. Πιλάτου, οι τοπικοί σύμβουλοι Γ. Ψαρούλης, Β. Μιχαλούλη και Κ. Παναγούλης, ο Α. Βενουζίου ως εκπρόσωπος της Ισραηλιτικής κοινότητας Λάρισας, εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων και πλήθος κόσμου.