Ατζέντα ημέρας » Οι εκδηλώσεις της ημέρας

Οι εκδηλώσεις της ημέρας

Οι εκδηλώσεις της ημέρας

*Συνέντευξη τύπου θα δοθεί σήμερα Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 1.00 μ.μ. στο νέο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λάρισας στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο (3ος όροφος) για την “Εβδομάδα Παιδικής Λογοτεχνίας 2018”, που διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας σε συνεργασία με το  Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και την Διεύθυνση Α/θμιας  και Β/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

*Το Επιμελητήριο Λάρισας σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο και την ΕΦΕΕΛ συνδιοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών», σήμερα Δευτέρα 26-3-2018 και ώρα 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Λάρισας – Παπακυριαζη 44 (2ος όροφος)

Η Ενημερωτική Ημερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση, εστιάζει στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών.

Επίσης, ο  Νομικός Σύμβουλος  του ΙΝΚΑ Θεσσαλίας κ. Άγγελος Γιουρέλης  θα παρουσιάσει τις θέσεις  του Ινστιτούτου. Την Ημερίδα θα χαιρετίσει ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης.