Ατζέντα ημέρας » Οι εκδηλώσεις της ημέρας

Οι εκδηλώσεις της ημέρας

Οι εκδηλώσεις της ημέρας

Κορυφώνονται σήμερα το πρωί στη Λάρισα, με την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου. Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης είναι ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα που κατάρτισε η Περιφέρεια Θεσσαλίας:

10:30     Άφιξη επισήμων και έναρξη δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ.Αχιλλείου, στην οποία θα  χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Σεβ. κ.κ. Ιγνάτιος.

Μετά το τέλος της δοξολογίας και εντός του Ιερού Ναού θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την κα. Παναγιωτίδου Σοφία – Μαρία Διευθύντρια του 25ου Δημοτικού Λάρισας.

11:00     Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων από ανώτατες πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, εφεδροπολεμιστικές οργανώσεις και εκπροσώπους της Εθνικής Αντίστασης όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων.

11:30     Παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μαθητών, Προσκόπων, Οδηγών, πολιτιστικών συλλόγων και τμημάτων των ενόπλων δυνάμεων.

7.00 μ.μ. Με απογευματινή παράσταση, σήμερα στις 7 μ.μ. συνεχίζει η «Πειραματική Σκηνή», του «Θεσσαλικού Θέατρου», με το έργο «ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ» του Φρεντερίκ Σοντάγκ.