Αθλητισμός » Ικανοποιητική εμφάνιση του Προμηθέα Λάρισας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο

Ικανοποιητική εμφάνιση του Προμηθέα Λάρισας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο

Ικανοποιητική εμφάνιση του Προμηθέα Λάρισας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο

Το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου 2018 διεξήχθη στην πόλη της Ξάνθης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο για τις ηλικίες παίδων-κορασίδων Α” και Β”, εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών-νέων γυναικών.

Στους αγώνες συμμετείχε και ο Προμηθέας Λάρισας με 8 αθλητές και αθλήτριες. Μετά από δύσκολους και απαιτητικούς αγώνες οι Λαρισαίοι τζουντόκα επέστρεψαν με 3 μετάλλια και 1 τέταρτη θέση στις αποσκευές τους.

Συγκεκριμένα, δεύτερος στα -50 κιλά εφήβων κατετάγη ο Στεργίου Γεώργιος, δεύτερη στα -52 κιλά νεανίδων η Κουτσιώρη Μαριάντα και τρίτη στα -63 κιλά νέων γυναικών η Καμπά Νικολέτα. Την τέταρτη θέση στα -48 κιλά νεανίδων κατέλαβε η Αθαναηλίδη Ελένη στην πρώτη της εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Φιλότιμα αγωνίστηκαν αποκλειόμενοι όμως στους πρώτους γύρους οι Κιτσικούδης Κωνσταντίνος στα -73 κιλά νέων ανδρών, Ιωαννίδης Γεώργιος στα -60 κιλά εφήβων, Καμπά Ιωάννα στα -44 κιλά κορασίδων Α” και Γιαπουτζή Ευσταθία στα -36 κιλά κορασίδων Β”. Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής κ. Καμπάς Δημήτριος (5ο DAN), η πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Κεντρικής Ελλάδος κ. Σκαρίπα Παρασκευή ,καθώς και γονείς των αθλητών.

«Οι παράγοντες του συλλόγου, οι συναθλητές και οι γονείς συγχαίρουν τους αθλητές για την πολύ καλή εμφάνιση, τις επιτυχίες και το ήθος που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των αγώνων» κλείνει η σχετική ανακοίνωση.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Προμηθεας Λαρισας (3)

Προμηθεας Λαρισας (1)

Προμηθεας Λαρισας (2)