Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στο Συκούριο

Εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στο Συκούριο

Εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στο Συκούριο

Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Μανώλης

Το πρωί της 25ης Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον  Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Συκουρίου κα Δήμητρα Βουδούρη. Στη συνέχεια εψάλλει η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο από τον Αιδεσιμότατο Πατέρα Γεώργιο, όπου έγινε και η  κατάθεση στεφάνων. Ακολούθησε η παρέλαση των μαθητών Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου, καθώς και των Προσκόπων και της Φιλαρμονικής του δήμου Τεμπών.

25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟ 2018 (6)

25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟ 2018 (5)

25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟ 2018 (4)

25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟ 2018 (3)

25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟ 2018 (2)

Στον εορτασμό εκτός του κ. Μανώλη, παραβρέθηκαν ακόμη ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Νίκος Πουτσιάκας, ο αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Νέσσωνος κ. Γιάννης Αργυρίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Κώστας Νταφούλης, Παναγιώτης Γκατζόγιας & Γιώργος Έξαρχος, ο Πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ. Γεώργιος Καλότυχος, ο τοπικός σύμβουλος Συκουρίου κ. Αθανάσιος Νούλας,  και ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λ. Ζάρρας, εκπρόσωπος του Α.Τ.  Τεμπών, εκπρόσωπος της 361 Π.Α.Π., διευθυντές ,δάσκαλοι και καθηγητές των σχολείων Συκουρίου , πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής Συκουρίου.

Μετά το πέρας της παρέλασης οι αρχές του δήμου δεξιώθηκαν το κοινό στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του πρώην δήμου Νέσσωνος.