Ελλάδα » Πέθανε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πέθανε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Πέθανε ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος

«Έφυγε» από τη ζωή αιφνίδια πριν από λίγες ώρες ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του επήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Κατερίνη Πιερίας. Από το 1978 ασχολήθηκε με την εμπορία και επεξεργασία υαλοπινάκων. Ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία «PAP SAFETY GLASS ΑΒΕΕ» που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Είχε διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων Θεσσαλονίκης και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Επιχειρήσεων Εγκατεστημένων στην Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης (ΒΙΠΕΘ). Από το 1997 εκλεγόταν στη διοίκηση του Βιοτεχνικού  Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, τον Ιούνιο του 2006, εκλέχθηκε στο αξίωμα του α΄ αντιπροέδρου.

Το Δεκέμβριο του 2010 ανέλαβε τα ηνία του επιμελητηρίου από τη θέση του προέδρου. Τον Απρίλιο του 2012 εξελέγη α΄ αντιπρόεδρος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος. Στις πρόσφατες επιμελητηριακές εκλογές αναδείχθηκε και πάλι πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ενώ εξελέγη β΄αντιπρόεδρος στην ΚΕΕΕ.