Ελλάδα » Έφοδος και σύλληψη για κροτίδες

Έφοδος και σύλληψη για κροτίδες

Έφοδος και σύλληψη για κροτίδες

Στο πλαίσιο αστυνομικών έλεγχων ενόψει των εορτών του Πάσχα, σε όλη την Περιφέρεια της Κρήτης, οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, διενεργούν συστηματικούς ελέγχους σε καταστήματα και άλλους χώρους για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και πώλησης βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σύμφωνα με τις οποίες ο 26χρονος κατέχει και εμπορεύεται κροτίδες μέσω διαδικτύου, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, κατόπιν επικοινωνίας μαζί του, συμφώνησαν να του αποστείλει τμηματικά, μέσω μεταφορικής εταιρίας, ποσότητα κροτίδων έναντι χρηματικού ποσού.

Από αστυνομικούς παρελήφθησαν τμηματικά χθες και σήμερα , τα συγκεκριμένα δέματα από την μεταφορική εταιρία, τα οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχαν συνολικά 32.500 κροτίδες, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Κατόπιν ενημέρωσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 26χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στην Αθήνα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr