Ελλάδα » Διέρρηξαν σπίτι και μετά τα… «έτσουξαν» ανενόχλητοι

Διέρρηξαν σπίτι και μετά τα… «έτσουξαν» ανενόχλητοι

Διέρρηξαν σπίτι και μετά τα… «έτσουξαν» ανενόχλητοι

(φωτό αρχείου)

Σίγουροι ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που διέρρηξαν στο Αγρίνιο δεν θα επέστρεφαν σύντομα ήταν οι τέσσερις δράστες που άρπαξαν ό,τι πολύτιμο βρήκαν. Έτσι, είπαν να… γιορτάσουν την «επιτυχία» τους καταναλώνοντας ένα μπουκάλι ουίσκι, το οποίο μάλιστα άδειασαν ως την τελευταία σταγόνα!

Οι δράστες δεν ενδιαφέρθηκαν καν να εξαφανίσουν τα πειστήρια του… γλεντιού τους πριν εξαφανιστούν από το σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Πάρκου κι έτσι άφησαν πάνω στο τραπέζι της κουζίνας το άδειο μπουκάλι και τέσσερα ποτήρια, τα οποία αποκάλυψαν και τον αριθμό των εισβολέων! Τα ευρήματα παρέλαβαν ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας και τα εξετάζουν για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Οι ένοικοι του σπιτιού έπαθαν σοκ όταν επέστρεψαν και αντίκρισαν εικόνες βανδαλισμού, καθώς οι εισβολείς είχαν αναστατώσει τα πάντα αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή. Για την διάρρηξη ενημερώθηκε η Ασφάλεια Αγρινίου, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος αγνώστων και διενεργεί προανάκριση για να ταυτοποιήσει τους θρασύτατους δράστες.

ΠΗΓΗ: