Βιβλίο » «Το Άνθος του κάκτου» – Σήμερα παρουσιάζεται το λεύκωμα

«Το Άνθος του κάκτου» – Σήμερα παρουσιάζεται το λεύκωμα

«Το Άνθος του κάκτου» – Σήμερα παρουσιάζεται το λεύκωμα

Το Δίκτυο Καλλιτεχνών και Επιστημόνων για την ανάπτυξη της Επαρχίας Ελασσόνας «Κέντρο Τέχνης, Λόγου και Κοινωνικής Δράσης» και οι Εκδόσεις «ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ» διοργανώνουν παρουσίαση του φωτογραφικού άλμπουμ του κ. Γιάννη Σιγάλα, παιδοψυχίατρου, με τίτλο: «Το Άνθος του κάκτου» σήμερα Παρασκευή 23 Μαρτίου και ώρα 5.30 μ.μ. στο Θέατρο Τεχνών.

 Η εκδήλωση αυτή εκτός από την παρουσίαση του βιβλίου, περιλαμβάνει διάφορες τέχνες μαζί, όπως είναι η Τέχνη της Φωτογραφίας, η Τέχνη της Ποίησης, η Τέχνη της Μουσικής, η οπτικο-ακουστική προβολή, η Τέχνη του Λόγου κ.λπ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

  • Κώστας Σαχινίδης, Δρ Κοινωνιολογίας, Πολιτικός Επιστήμων
  • Ευαγγελία Ράπτου-Στεργιούλα, Δρ Κοινωνικής Λαογραφίας
  • Πένυ Αγοράστη-Χέβα, Φιλόλογος, Ιστορικός Τέχνης, ενώ θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό και ο συγγραφέας Γιάννης Σιγάλας, ο οποίος και θα συζητήσει με το κοινό.δρα

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει ο δημοσιογράφος Χρήστος Μπεχλιβάνος, διευθυντής της εφημερίδας Larissanet  ενώ θα απαγγείλει ποιήματα του συγγραφέα η κ. Ελένη Μπλιούμη-Μπαρά, εκπαιδευτικός.

Θα ακολουθήσει απαγγελία ποιημάτων και οπτικο-ακουστική  προβολή φωτογραφικού υλικού.

Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσικό πρόγραμμα από τους εξαίρετους μουσικούς Θηρίμαχο Πάκα, τραγούδι, και Νίκο Νικολαϊδη, τσέλο.

Info

Θέατρο Τεχνών, Ταγμ. Βελησσαρίου & Πηνειού 9, τηλ. 2410-534313.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: