Λάρισα » Λάρισα: Εκδήλωση για την κοινωνική επανένταξη

Λάρισα: Εκδήλωση για την κοινωνική επανένταξη

Λάρισα: Εκδήλωση για την κοινωνική επανένταξη

Εκδήλωση με θέμα την κοινωνική επανένταξη των έγκλειστων στα Καταστήματα Κράτησης πραγματοποιεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με το Σύλλογο «Διέξοδος, για την αντεγκληματική πολιτική, το σωφρονισμό και την επανένταξη».

Τέσσερις ομιλητές θα προσεγγίσουν το θέμα από διαφορετικές οπτικές: ο πρόεδρος των Κοινωνιολόγων Λάρισας και Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Νίκος Πουτσιάκας θα παρουσιάσει τη σημερινή κατάσταση στη χώρα μας και θα προτείνει λύσεις για την βελτίωσή της. Ο ψυχολόγος και συντονιστής των προγραμμάτων Προαγωγής Αυτοβοήθειας θα επικεντρωθεί στην επανένταξη των εξαρτημένων από ψυχοτρόπες ουσίες.

Οι διαχειριστές ευρωπαϊκών προγραμμάτων Βασίλης Στούλος και Σταυρούλα Παγώνα θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα του ευρωπαϊκού προγράμματος “Educate” που ανέδειξε καλές πρακτικές επανένταξης στην κεντρική και νότια Ευρώπη.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Γιώργος Τράντας, δημοσιογράφος και διευθυντής του 2ου ΣΔΕ Λάρισας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου Δικηγόρων Λάρισας (Δευκαλίωνος και Πατρόκλου) την ερχόμενη Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 και ώρα 7 μ.μ. και είναι ελεύθερη για το κοινό. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Διαβάστε επίσης: