Παραπολιτικά » Γεμάτη η ατζέντα Τσακαλώτου σήμερα στη Λάρισα
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΔΩΛ

Γεμάτη η ατζέντα Τσακαλώτου σήμερα στη Λάρισα

Γεμάτη η ατζέντα Τσακαλώτου σήμερα στη Λάρισα

Πολυεπίπεδη και με το ενδιαφέρον να ξεπερνά τα στενά όρια της περιοχής η επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου σήμερα στη Λάρισα, μετά από πρόσκληση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Μάλιστα, η ατζέντα του υπουργού είναι γεμάτη με επαφές από νωρίς το πρωί: Στις 10.00 π.μ. η συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη, στο Δημαρχείο Λάρισας. Στη συνέχεια και ώρα 11.00 π.μ. συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Κώστα Αγοραστό, στο κτήριο της Περιφέρειας. Θα ακολουθήσει – στις 12.00 μ. – η συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Divani, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται το μεσημέρι ως εξής: Συνάντηση στη 1.00 μ.μ. με τον πρόεδρο και την διοίκηση του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, στα γραφεία του συνδέσμου. Συνάντηση στις 2.00 μ.μ. με τον πρόεδρο και την διοίκηση του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Λάρισας, στα γραφεία του Επιμελητηρίου και ο κύκλος θα κλείσει στις 3 το μεσημέρι με τη συνάντηση που θα έχει ο υπουργός με τον πρόεδρο και τη διοίκηση του παραρτήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στα γραφεία του παραρτήματος…

Στη συνέχεια το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας όπου στις 7.30 μ.μ. ο υπουργός Οικονομικών θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα «Έξοδος και Ανάπτυξη: Πώς και με ποιούς».

Προφανώς, ο κ. Τσακαλώτος θα αναφερθεί στα ζητήματα που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του κυβερνητικού σχεδιασμού και αφορούν την έξοδο από την Επιτροπεία, όπως και την «επόμενη ημέρα» σε ότι αφορά την πορεία ανάπτυξης που – επιτέλους – θα πρέπει να έχει η χώρα.

Εν αναμονή…

Γ.Α.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: