Παραπολιτικά » Αγώνας δρόμου για τον Μάξιμο

Αγώνας δρόμου για τον Μάξιμο

Αγώνας δρόμου για τον Μάξιμο

Σαν βρήκαν «παπά» είπαν να θάψουν πέντε-έξι οι νεοδημοκράτες της Πάτρας. Από κανάλι σε κανάλι ο Μάξιμος που είπε να κάνει Διευρυμένη Συνεδρίαση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Έδωσε συνεντεύξεις στο Lepanto, στο Ionian tv, το Super B, ενώ επισκέφθηκε και αντάλλαξε απόψεις με τους εκδότες και τα διευθυντικά στελέχη στις εφημερίδες «Πελοπόννησος» και «Γνώμη». Πριν τη συνεδρίαση παραχώρησε επίσης συνέντευξη Τύπου.

Νωρίτερα επισκέφθηκε στο Αίγιο Αστυνομία και Πυροσβεστική, όπως και στην Πάτρα, όπου εκτός προγράμματος πήγε στο λιμάνι για να δει με τα μάτια του την κατάσταση με τον αυτοσχέδιο καταυλισμό μεταναστών. Και όλα αυτά μέσα σε ένα απόγευμα με αυθημερόν μετάβαση στην πρωτεύουσα της Αχαίας.

Μπορεί το πρόγραμμά του να ήταν κουραστικό, καθώς με τον Συντονιστή του Τομέα Ηλία Βλαχογιάννη άκουγαν επί τρίωρο τα μέλη τους, ωστόσο ο Χαρακόπουλος έλαβε τα «εύσημα» από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ και τα κομματικά στελέχη για την ποιότητα του λόγου του, αλλά και το γεγονός ότι έχει «ανοιχτά αυτιά».

Όπως του έλεγαν «έκλεψε τις εντυπώσεις….».

Τ.Κ.