Λάρισα » Ο Χρ. Καπετάνος στην Πυροσβεστική Λάρισας

Ο Χρ. Καπετάνος στην Πυροσβεστική Λάρισας

Ο Χρ. Καπετάνος στην Πυροσβεστική Λάρισας

Mε την ηγεσία της Πυροσβεστικής στο Νομό Λάρισας και στη Θεσσαλία, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος  Καπετάνος και κλιμάκιο της Νομαρχιακής Οργάνωσης, στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει ξεκινήσει και συνεχίζει η τοπική Ν.Δ., προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα Φορέων και Υπηρεσιών του Νομού Λάρισας.

ΠΥΛ 2 (3)

Ο κ. Καπετάνος και το κλιμάκιο της ΝΟΔΕ, συναντήθηκαν με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, αρχιπύραρχο κ.Κων/νο Σκούπρα, στον οποίο και ευχήθηκαν για την ανάληψη των καθηκόντων του, τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν.Λάρισας, πύραρχο κ.Ιωάννη Ράπτη, τον Διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας, αντιπύραρχο κ.Νίκο Μητσογιάννη καθώς επίσης και με τους μάχιμους πυροσβέστες.

ΠΥΛ 1

Συζητήθηκαν ζητήματα σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία, το μισθολογικό, το οποίο πρέπει να βελτιωθεί ώστε να διασφαλιστούν αξιοπρεπείς αποδοχές, οργανωτικά θέματα και η έλλειψη προσωπικού.

«Η Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ο κ. Καπετάνος, «εξακολουθεί και στηρίζει το έργο των πυροσβεστών και της ΕΜΑΚ,  οι οποίοι πολλές φορές, παρά τις αντίξοες συνθήκες, με κίνδυνο της ζωής τους και χωρίς να υπάρχουν τα απαραίτητα μέσα, δίνουν έναν σπουδαίο αγώνα». Οι τραγικές ελλείψεις σε μηχανήματα, λάστιχα και η ακριβή συντήρηση των πυροσβεστικών οχημάτων, κάνουν τον αγώνα των ανθρώπων της Πυροσβεστικής πραγματικά ηρωικό».

ΠΥΛ 4

Στις συναντήσεις συμμετείχαν επίσης η Τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΟ.Δ.Ε. κ.Τάνια Δόκου, και ο αν.Υπεύθ. Εκλογικής Ετοιμότητας της ΝΟ.Δ.Ε. κ.Κώστας Βλαχούλης.