Λάρισα » Η Παιδική Μέριμνα συγχαίρει την ομάδα ΠΕΛΙΤΙ

Η Παιδική Μέριμνα συγχαίρει την ομάδα ΠΕΛΙΤΙ

Η Παιδική Μέριμνα συγχαίρει την ομάδα ΠΕΛΙΤΙ

To Διοικητικό Συμβούλιο της  Ελληνικής  Μέριμνας – Παιδικής Στέγης, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της γιορτής των σπόρων, θερμά συγχαίρει   τα μέλη της Ομάδας ΠΕΛΙΤΙ και ιδιαίτερα τον συντονιστή της Γιάννη Τσουρή για την δράση τους , προκειμένου να διατηρηθεί η μεγάλη βιοποικιλότητα της πατρίδας μας, η διατροφική αυτονομία και ο σεβασμός στο περιβάλλον και στη φύση και θερμά  τους ευχαριστεί που και φέτος επέλεξαν να στηρίξουν το έργο «Αγάπης και Προσφοράς» της Ελληνικής Μέριμνας- Παιδικής Στέγης.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από το πλήθος του κόσμου που ενδιαφέρονται για την ποιότητα της τροφής τους, ανταλλάχθηκαν με τους παραδοσιακούς σπόρους του ΠΕΛΙΤΙ και  προσφέρθηκαν  για τα καθημερινά συσσίτια του φιλανθρωπικού σωματείου.

Tα τρόφιμα παρέλαβαν οι κ.κ. Τίνα Δημητρακοπούλου και Αίντα Χατζηθεοφίλου, μέλη του Δ.Σ. , οι όποιες καθ’ όλη την διάρκεια της γιορτής των σπόρων   ενημέρωναν τους παρευρισκομένους για τους σκοπούς και το έργο αλληλεγγύης της Ελληνικής Μέριμνας.

Σημειωτέον ότι παραδοσιακοί σπόροι κηπευτικών από το ΠΕΛΙΤΙ καλλιεργούν  και οι μικροί μαθητές  με τη συνδρομή των νηπιαγωγών στον λαχανόκηπο της Παιδικής Στέγης, στο πλαίσιο του προγράμματος της «Υγιεινής Διατροφής»

Διαβάστε επίσης: