Ελλάδα » Στο σκαμνί ο πα-τέρας δολοφόνος της 6χρονης Στέλλας

Στο σκαμνί ο πα-τέρας δολοφόνος της 6χρονης Στέλλας

Στο σκαμνί ο πα-τέρας δολοφόνος της 6χρονης Στέλλας

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αναβίωσαν στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τη στυγερή δολοφονία της 6χρονης Στέλλας που βρήκε τον θάνατο από τα χέρια του πατέρα της.

Ο 61χρονος παιδοκτόνος που είναι πρώην αστυνομικός, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της περιύβρισης νεκρού. Ο πρώην αστυνομικός βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή της πρώην συζύγου του η οποία συγκλόνισε το δικαστήριο με την κατάθεσή της.

Η υπόθεση της 6χρονης Στέλλας είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Ο 61χρονος είχε ισχυριστεί ότι το μοιραίο βράδυ ξύπνησε και δεν βρήκε την κόρη του στο κρεβάτι της. Στη συνέχεια, είχε υποστηρίξει ότι το παιδί του, που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, έπεσε θύμα απαγωγής από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους και τους έκλεψαν.

Όμως όταν την επόμενη μέρα βρέθηκε η σορός του κοριτσιού μέσα σε κάδο σκουπιδιών, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας στην Άγια Βαρβάρα, ο 61χρονος παιδοκτόνος αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι ο ίδιος στραγγάλισε την κόρη του.

«Το συμβούλιο απέρριψε τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου για δήθεν μειωμένο καταλογισμό λόγω ψυχικής νόσου και παραπέμπεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αναμένουμε την καταδίκη του στην εσχάτη των ποινών του δικού μας δικαίου, δηλαδή την ισόβια κάθειρξη, καθώς και τον κοινωνικό του αποκλεισμό» δήλωσε μιλώντας στην Espresso ο συνήγορος της πρώην συζύγου του 61χρονου, Σπύρος Δημητρίου.

Διαβάστε επίσης: