Οικονομία » Η αλυσίδα CAFe Me για 1η φορά στη Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Η αλυσίδα CAFe Me για 1η φορά στη Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise

Η αλυσίδα CAFe Me για 1η φορά στη Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη επισκεψιμότητα η 20η Διεθνής Έκθεση ΚΕΜ Franchise (9-12 Mαρτίου) στο MEC Παιανίας. Χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να συζητήσουν λεπτομέρειες με τουλάχιστον 40 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και αναπτύσσονται με τη μέθοδο franchise, να παρακολουθήσουν παράλληλα ειδικά σεμινάρια και μεταξύ άλλων να ανακαλύψουν νέες ιδέες και προτάσεις.

ENG logo cafe me WHITE

kem2

kem11

kem12

kem10

Για πρώτη φορά η αλυσίδα coffee stores με έδρα τη Λάρισα «CAFe Me» βρέθηκε εκεί με όλη την ομάδα στελεχών και συνεργατών παρουσιάζοντας το concept σε ένα αξιόλογο περίπτερο που δεν σταμάτησε καθόλου να φιλοξενεί κόσμο, να προσφέρει δωρεάν τα προϊόντα της και βεβαίως τον εξαιρετικής ποιότητας καφέ της.

Σήμερα η «CAFe Me» διαθέτει 3 εταιρικά και 12 καταστήματα franchise σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Κύπρο. Προ ολίγων ημερών ξεκίνησε να λειτουργεί νέο κατάστημα στη Λάρνακα ενώ τον Απρίλιο έρχεται νέο στην Κέρκυρα και τον Μάιο στη Λευκωσία και στην Κεφαλονιά.

Πρόσφατα στη Λάρισα εγκαινιάστηκαν νέα CAFe Me εντός του ΚΤΕΛ και στη γωνία Βενιζέλου & Ερμού ενώ κατασκευάζεται νέος χώρος στη γωνία Ηρώων Πολυτεχνείου & Γούναρη. Μαζί με τους νέους επενδυτές που προέκυψαν στην πρόσφατη έκθεση KEM Franchise ο στόχος για τα 20 καταστήματα εντός του 2018 φαντάζει πλέον εφικτός. Σύντομα ετοιμάζεται επέκταση και σε χώρες εντός κι εκτός Ε.Ε. με συμμετοχή σε εμπορικό κέντρο έκπληξη.

ntailianis-andreadis

kem8

kem6

kem3

kem4

kem1

kem5

Στο MEC Παιανίας βρέθηκαν αρκετοί επίσημοι καλεσμένοι στα εγκαίνια, στελέχη μεγάλων εταιριών έως και αρχηγοί κομμάτων, μεταφέροντας τις ευχές τους στην εταιρία για υγεία και ανάπτυξη ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα CAFe Me ροφήματα, εκλεκτό espresso και snacks. Από την επιχείρηση βρέθηκαν εκεί οργανωτικά κι ενημερωτικά ο Γενικός Δ/ντής κ. Γιώργος Ανδρεάδης, ο Δ/ντής Marketing & Ανάπτυξης Franchise κ. Αποστόλης Νταϊλιάνης, ο Δ/ντής Ανάπτυξης Κύπρου κ. Μιχάλης Αναστασίου, ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης κ. Γιώργος Ζουφιάκος (Golden Barista) και οι βασικοί συνεργάτες κ. Αχιλλέας Σκούπρας, κα Έλενα Οικονόμου, κ. Σπύρος Μουζακίτης, κ. Τάσος Σμπόνιας, κα Νάντια Δούρου κ.α.

Σημαντική ήταν η υποστήριξη της Nestle Hellas (Buondi, Nescafe, Λουμίδης) και του κ. Στάθη Μπονέ. Τις κατασκευές επιμελήθηκε το συνεργείο του κ. Γιώργου Ζήβη ενώ τα γραφιστικά και τις εκτυπώσεις η A.n.d. Communication.

Η «CAFe Me» ευχαριστεί θερμά όλους και όλες για τη συνεργασία, τη σκληρή δουλειά που κατέβαλαν και τη θετική τους ενέργεια. Υπόσχεται δυναμική συνέχεια με προσοχή στις λεπτομέρειες και στην καλή ποιότητα. Ως επιχείρηση, από το 2006 γνωστή στη Λάρισα (πιο φρέσκο concept στο franchise με 3ετή παρουσία), αξιοποιεί τις εμπειρίες και δουλεύει συνεχώς για τη βελτίωση σε όλους τους τομείς ώστε ακόμη ένα brand της πόλης να προοδεύει και να μεταφέρει τη φήμη της περιοχής μας σε πολλές πόλεις εντός κι εκτός συνόρων… «CAFe Me – Everyday habit»

www.cafeme.gr | info@cafeme.gr
www.facebook.com/cafemegreece

Διαβάστε επίσης: