Ελλάδα » Την κατασπάραξαν άγρια ζώα!

Την κατασπάραξαν άγρια ζώα!

Την κατασπάραξαν άγρια ζώα!

Έψαχνε τον σκύλο του που είχε απομακρυνθεί και τον βρήκε να στέκεται πάνω από τη διαμελισμένη σορό μιας γυναίκας. Ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και τα άκρα της, σύμφωνα με πληροφορίες του anikolouli.gr,είχαν αποκολληθεί πιθανόν από άγρια ζώα.

Σε κατάσταση σοκ, ο αγρότης κάλεσε τις Αρχές και σύντομα στην περιοχή Πιλαλήματα βρέθηκε κλιμάκιο της Αστυνομίας και ιατροδικαστής.

Η σορός φαινόταν να είναι σε αποσύνθεση τουλάχιστον δύο μήνες, ενώ το κεφάλι της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε πιο μακριά.

Στον τόπο κλήθηκε ο εγγονός της Ειρήνης Ρουσάκη 83 χρόνων, που είχε χαθεί στην ίδια περιοχή στις 24 Ιανουαρίου. Ο ίδιος αναγνώρισε τα ρούχα της, αλλά οι Αρχές θα περιμένουν και τα αποτελέσματα του τεστ DNA.

Τη νεκροψία-νεκροτομή θα διενεργήσει η ιατροδικαστής Κατερίνα Κανάκη στην αρμόδια Υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηράκλειου.

Η άτυχη ηλικιωμένη που παρουσίαζε συμπτώματα άνοιας είχε επιβαρυμένη υγεία και βηματοδότη. Συνήθιζε να βγαίνει για βόλτα με τον σκύλο της, ο οποίος βρέθηκε έξω από το σπίτι της, σαν να την περίμενε να επιστρέψει…

Η μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών στην περιοχή όλο αυτό το διάστημα για τον εντοπισμό της, δεν είχε αποτέλεσμα.

Οι Αρχές εκτιμούν πως η άτυχη ηλικιωμένη έχασε την ζωή της από παθολογικά αίτια και στη συνέχεια την κατασπάραξαν άγρια ζώα.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης: