Εκπαίδευση » Ημερίδα με θέμα «Ειδική Αγωγή & Δίγλωσση Εκπαίδευση»

Ημερίδα με θέμα «Ειδική Αγωγή & Δίγλωσση Εκπαίδευση»

Ημερίδα με θέμα «Ειδική Αγωγή & Δίγλωσση Εκπαίδευση»

(φωτό tsantopoulos)

Με αθρόα προσέλευση εκπαιδευτικών και φοιτητών και εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα «Ειδική Αγωγή & Δίγλωσση Εκπαίδευση» του Mediterranean College με την υποστήριξη των Dyslexia Centers Λάρισας και του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας στο 4ο δημοτικό σχολείο Λάρισας.

Διακεκριμένοι εισηγητές πραγματοποίησαν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες επιστημονικές εισηγήσεις στα δύο μεγάλα και επίκαιρα θέματα της εκπαίδευσης, την Ειδική Αγωγή και τη Δίγλωσση Εκπαίδευση.

Τιμητικό χαιρετισμό απηύθυνε η κα Κατερίνα Ξυνή, διευθύντρια του Mediterranean College, η οποία παρευρέθηκε στην ημερίδα καθώς επίσης και η Δρ Σοφία Ράπτη, επιστημονικά υπεύθυνη των Dyslexia Centers Λάρισας και η κα Μπανταβή Ελένη, πρόεδρος του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Ημερίδα 2

Ημερίδα 3

Αξίζει να αναφερθεί πως το παρόν έδωσε στην ημερίδα και εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου καθώς επίσης και πρόεδροι από τοπικούς φορείς εκπαίδευσης καταδεικνύοντας έντονο ενδιαφέρον συνεργασίας με το Mediterranean College, το οποίο από το 1977 λειτουργεί και προσφέρει αδιάκοπα στην Ελλάδα ακαδημαϊκά προγράμματα σε συνεργασία με Βρετανικά πανεπιστήμια. Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις και οι εκπαιδευτικοί μιλώντας στους εκπροσώπους, τόνισαν τη μεγάλη σημασία της διοργάνωσης τέτοιων επιμορφωτικών δράσεων στη Λάρισα.

Διαβάστε επίσης: