Παραπολιτικά » Λάρισα: Τα χαρακτηριστικά των 51 της ΝΔ
ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ

Λάρισα: Τα χαρακτηριστικά των 51 της ΝΔ

Λάρισα: Τα χαρακτηριστικά των 51 της ΝΔ

Έντονα συζητήθηκε στους «γαλάζιους» κύκλους στη Λάρισα η αποκάλυψη της Larissanet αναφορικά με τους 51 ενδιαφερόμενους που απέστειλαν βιογραφικό στο μητρώο της Νέας Δημοκρατίας εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για αξιοποίησή τους στο άμεσο μέλλον. Κάποιοι από αυτούς επιθυμούν την είσοδό τους στο ψηφοδέλτιο κι άλλοι την τοποθέτησή τους σε θέσεις σε διοικητικό επίπεδο. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι ο αριθμός την τελευταία εβδομάδα μεγάλωσε καθώς η διαδικασία είναι ακόμη ανοιχτή για κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία οι 51 είναι κυρίως μηχανικοί, οικονομολόγοι, δικηγόροι και αγρότες. Πρόκειται για πρόσωπα που είναι γνωστά καθώς έχουν ενεργοποιηθεί στο παρελθόν, αλλά και πρόσωπα που τα τοπικά στελέχη τα χαρακτηρίζουν «φρέσκα». Η ηλικιακή γκάμα είναι από 25-65 ετών αλλά με τους νέους να είναι οι περισσότεροι, κάτι που επιθυμεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ενήμερος για τα ονόματα, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον είναι και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Καπετάνος ο οποίος με τα κεντρικά τρέχει την όλη διαδικασία.

Π.Γ.

ΕΝΤΥΠΗ LARISSANET

Διαβάστε επίσης: