Δήμοι Νομού » Δήμος Αγιάς » Απάντηση στο Δήμαρχο Αγιάς

Απάντηση στο Δήμαρχο Αγιάς

Απάντηση στο Δήμαρχο Αγιάς

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του «Δώτιου Πεδίου» αναπαντούν στον Δήμαρχο Αγιάς κ. Γκουντάρα, επισημαίνοντας:

«Ο τόπος μας περνάει ακόμη έναν δύσκολο χειμώνα, αποτέλεσμα τόσο της έντονης βροχόπτωσης όσο και του κακού σχεδιασμού των έργων υποδομής, της καθυστέρησης ή και της απουσίας πολλών από αυτά.

Έχει ένα δίκιο ο Δήμαρχος να εκνευρίζεται από την κριτική που του ασκείται. Δεν φταίμε εμείς όμως αν, ως θεία δίκη, η κορύφωση των καιρικών φαινομένων συνέπεσε με την ημέρα του απολογισμού του Δημάρχου Αγιάς. Ούτε ήμασταν εμείς που σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε όλα αυτά που έχουν γίνει.

Χρόνος για την αναζήτηση των ευθυνών σίγουρα θα υπάρξει αργότερα. Προς το παρόν πρέπει όλοι με σοβαρότητα και ψυχραιμία να αγωνιστούμε για το καλό του τόπου, την ασφάλεια των πολιτών και την διαφύλαξη των περιουσιών τους. Είμαστε πάντα πρόθυμοι για συνεργασία, το έχουμε αποδείξει ουκ ολίγες φορές και θέτουμε, όπως είναι φυσικό και απαραίτητο, τους εαυτούς μας στην διάθεση του Δήμου και των Δημοτών. Εμείς το αποδεικνύουμε καθημερινά με ενέργειες τόσο του επικεφαλής της παράταξης όσο και των υπόλοιπων δημοτικών συμβούλων.Τα τηλέφωνά μας τα έχετε.

Αυτός που συστηματικά αποφεύγει κάθε είδους συνεργασία , είστε εσείς κε Δήμαρχε. Τα περί μικροπολιτικής τα επιστρέφουμε… Σταματήστε επομένως να κρύβεστε πίσω από τα καιρικά φαινόμενα και αναλάβετε τις ευθύνες σας».

Διαβάστε επίσης: