Ελλάδα » Άγιο… είχε Ιερέας στην Αμαλιάδα

Άγιο… είχε Ιερέας στην Αμαλιάδα

Άγιο… είχε Ιερέας στην Αμαλιάδα

Άγιο είχε ιερέας από την Αμαλιάδα, ο οποίος τραυματίστηκε χθες το μεσημέρι καθώς εξετράπη της πορείας του το αυτοκίνητό του και λίγο έλειψε να βρεθεί μέσα σε αρδευτικό κανάλι!

Ο ιερέας εκινείτο χθες το μεσημέρι στο δρόμο του Παλουκίου με κατεύθυνση προς το αλιευτικό καταφύγιο, με το ΙΧΕ αυτοκίνητό του μάρκας Renault. Λίγο νωρίτερα όμως είχε σημειωθεί χαλαζόπτωση στην περιοχή, με αποτέλεσμα την ολισθηρότητα του οδοστρώματος.
Γύρω στα 500 μέτρα από το αλιευτικό καταφύγιο εξαιτίας της ολισθηρότητας ο ιερέας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να κάνει αναστροφή και εν συνεχεία κινήθηκε σε παρακείμενο αρδευτικό κανάλι με νερό και ακινητοποιήθηκε ακριβώς πριν πέσει μέσα στο κανάλι.

Την τρελή πορεία του οχήματος ανέκοψε άλλο όχημα που ήταν σταθμευμένο στο συγκεκριμένο σημείο. Το αυτοκίνητο του ιερέα ουσιαστικά βρήκε εμπόδιο το άλλο αυτοκίνητο και πραγματικά σταμάτησε πριν πέσει μέσα στο κανάλι με απρόβλεπτες συνέπειες για την ζωή του ιερέα.

Περίοικοι που αντιλήφθηκαν το τροχαίο έσπευσαν να βοηθήσουν τον ιερέα οδηγό, ωστόσο δεν μπορούσαν να τον απεγκλωβίσουν και αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, το Τμήμα της Τροχαίας Ήλιδας και ασθενοφόρο.

Στο σημείο έφθασαν μέσα σε λίγα λεπτά δύο πυροσβεστικά οχήματα με τέσσερις άνδρες, καθώς επίσης αστυνομικοί από το Τμήμα της Τροχαίας. Ο ιερέας απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες και όπως διαπιστώθηκε είχε χτυπήσει στο αριστερό του πόδι και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα της Τροχαίας Ήλιδας.

ΠΗΓΗ: patrisnews.com

Διαβάστε επίσης: