Οικονομία » Η Ελληνική Περιβαλλοντική Ανακύκλωση παρουσίασε πιστοποίηση Weeelabex (φωτ.)
ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Η Ελληνική Περιβαλλοντική Ανακύκλωση παρουσίασε πιστοποίηση Weeelabex (φωτ.)

Η Ελληνική Περιβαλλοντική Ανακύκλωση παρουσίασε πιστοποίηση Weeelabex (φωτ.)

Την πιστοποίηση με βάση τη πρότυπο ποιότητας Weeelabex παρουσίασε και επίσημα η Ελληνική Εταιρεία Περιβαλλοντικής Ανακύκλωησης ΑΒΕΤΕ παρουσία στελεχών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, βουλευτών και δημάρχων του νομού, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών.

Ανακύκλωση 1 Ανακύκλωση 7 Ανακύκλωση 3

Η Ελληνική Περιβαλλοντική Ανακύκλωση είναι η πρώτη εταιρεία ανακύκλωσης συσκευών που πιστοποιείται με το πρότυπο Weeelabex στην Ελλάδα γεγονός που την καθιστά ως μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες ανακύκλωσης συσκευών στα Βαλκάνια.

Ανακύκλωση 2 Ανακύκλωση 5 Ανακύκλωση 6

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας κ. Αναστάσιος Πρασσάς, αφού εξήγησε τη σπουδαιότητα του εγχειρήματος για το Σύστημα Ανακύκλωσης και τη χώρα γενικότερα, τόνισε ότι στην «αλυσίδα» της ανακύκλωσης είναι εξαιρετικά σημαντικό, όλοι οι «κρίκοι» να παίζουν το ρόλο που τους αναλογεί, ώστε το αποτέλεσμα να διασφαλίζει την ποιότητα του περιβάλλοντος για τη χώρα και τις γενιές που έρχονται. «Ο όρος Weeelabex – είπε χαρακτηριστικά – είναι τα αρχικά μιας φράσης που σε ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά σημαίνει θέληση για την κατάκτηση της αριστείας. Εμείς κάναμε την θέληση για την αριστεία καθημερινότητα μας, για να διασφαλίσουμε ότι τα υλικά που ξαναμπαίνουν στα σπίτια των συνανθρώπων μας είναι ασφαλή» είπε χαρακτηριστικά.

Ανακύκλωση 12 Ανακύκλωση 9

Στην εκδήλωση μίλησε επίσης ο Τεχνικός Διευθυντής του Συστήματος Ανακύκλωσης Συσκευών κ. Χάρης Αγγελακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος του ΕΟΑΝ κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, όπως και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστός.
Παρόντες ήταν επίσης ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης, οι Δήμαρχοι Λάρισας κ. Καλογιάννης και Αγιάς κ. Γκουντάρας, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι επιχειρήσεων και μονάδων ανακύκλωσης.

Διαβάστε επίσης: