Κοινωνικά » Αύριο η εκδήλωση από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Φανής Καράτζου»

Αύριο η εκδήλωση από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Φανής Καράτζου»

Αύριο η εκδήλωση από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Φανής Καράτζου»

Εκδήλωση πραγματοποιούν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Φανής Καράτζου», αύριο Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, 17:30-21:30 στο κέντρο «PALLADIUM».

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

«Η εκδήλωση θα αρχίσει με τους μαθητές των τάξεων Pre-junior, Ajunior και B junior και A class όλων των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φανής Καράτζου που θα παρουσιάσουν δραματοποιημένα μουσικά κομμάτια της επιλογής τους.

Οι μαθητές των Γαλλικών θα παρουσιάσουν το δραματοποιημένο τραγούδι “Champs Elysees – Ηλύσια Πεδία”. Οι μεγαλύτεροι μαθητές θα παρουσιάσουν αποσπάσματα  από τα μουσικά έργα «Αλαντίν» και «Mamma Mia», προσαρμογής και σκηνοθεσίας της κας Καράτζου και διδασκαλίας της κας Σόνιας Λυτροκάπη. Μουσική προετοιμασία, συνοδεία στο πιάνο και χορογραφίες της κα Ρουκά Μαρία.

κεντρα ξενων γλωσσων φανης καρατζιου (1)

Οι μαθητές που παίρνουν μέρος στο έργο «Αλαντίν» είναι οι: Καλογιάννης Βασίλης, Μπαντράς Αντώνης, Λίτσιου Αθανασία, Αρσενίου Αποστολία, Νούλας Αλέξανδρος, Οικονόμου Δημήτρης, Σκουμής Ηλίας, Νότα Μαρία, Μπαργιώτα Στεφανία, Παναγιώτου Βαλίντα, Πανταζής Δημήτρης, Χατζή Μαρία.

Οι μαθητές που παίρνουν μέρος στο έργο «Mamma Mia» είναι οι: Καλτσογιάννη Μαρία, Νούλα Χριστίνα, Μπακοδήμου Αγγελική, Μπίζιος Γιώργος, Παπαδημητρίου Δημήτρης, Μπαργιώτα Κατερίνα, Παπαστεργίου Χαρίκλεια, Ευθυμίου Ειρήνη, Σκουμής Ηλίας, Πατσιούδης Άγγελος, Ρεβέλη Χριστίνα.

Θα ακολουθήσει απονομή 100 περίπου πιστοποιητικών από τους εκπροσώπους του Πανεπιστημίου του Cambridge, κο Δελατόλα-Σαβέρη Ιάκωβο, της Hellenic American Union κο Νικόλαο Φράγκο και άλλων φορέων και άλλων γλωσσών από την κα Καράτζου οι οποίοι θα κοσμήσουν την εκδήλωση με τις δικές τους εισηγήσεις.

Τέλος θα γίνει η κοπή της πίτας του σχολείου με δώρο τέσσερα σύγχρονα tablets και πολλά άλλα δώρα σε λαχειοφόρο που θα πραγματοποιηθεί».

Διαβάστε επίσης: