Λάρισα » Αδωνις: «Ο Τσίπρας έφερε Novartis γιατί έδωσε το όνομα Μακεδονία»
ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αδωνις: «Ο Τσίπρας έφερε Novartis γιατί έδωσε το όνομα Μακεδονία»

Αδωνις: «Ο Τσίπρας έφερε Novartis γιατί έδωσε το όνομα Μακεδονία»

Για την υπόθεση Novartis μίλησε από την Λάρισα και τα γραφεία της ΝΟΔΕ ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου.
Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε την διαδικασία της προκαταρκτικής που έγινε στην Βουλή προ ημερών. «Ήταν ο χειρότερος Τσίπρας όλων των εποχών. Ο φάκελος με την αγαστή επιμέλεια του κ. Παπαγγελόπουλου, δεν έχει τίποτα μέσα μέσα, πλην νομίζω, άκουσα, πιστεύω ότι, εκτιμώ. Ο Τσίπρας όλα αυτά τα έκανε γιατί έχει αποφασίσει και έχει δεσμευτεί στην κα Μέρκελ, να δώσει το όνομα της Μακεδονίας, τρόμαξε από το συλλαλητήριο και προσπάθησε να αλλάξει την ατζέντα», είπε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Άδωνις 2

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο κ Αλέξης Τσίπρας σε αυτό το ενδεχόμενο θα βρει το Ελληνικό Λαό απέναντι. Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας για τις αναβαθμίσεις των χρηματοπιστωτικών οίκων που αφορούν την Ελληνική οικονομία διαφαίνεται ότι «απλά ο μας έφερε στα επίπεδα του 2014 και την εποχή Σαμαρά. Άρα χάσαμε τρία χρόνια. Οι αγορές δεν εμπιστεύονται την Ελλάδα του Τσίπρα. Όλα αυτά βλέπει και επέλεξε την λάσπη.», παρατήρησε.

Άδωνις 3

Οι φαρμακοβιομήχανοι αν έψαχναν ένα κόμμα για να στηριχθούν σίγουρα αυτό ήταν ΣΥΡΙΖΑ. Το παραμύθι του άσπιλου και αμόλυντου Τσίπρα καλό είναι να τελειώνει γρήγορα», κατέληξε αναφορικά με το θέμα Novartis o Άδωνις Γεωργιάδης.
Αναφέρθηκε στο πόρισμα του θανάτου της μικρής Μελίνας και ζήτησε την παραίτηση του Παύλου Πολάκη.
Αναφορικά με νοσηρό κλίμα και τις βαριές εκφράσεις που σκιάζουν την πολιτική ζωή εξέφρασε την λύπη του.

Για τις διαδικασίες που αφορούν τις αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και τις Βουλευτικές ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι ο υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι περισσότεροι και αποτελεί για κόμμα «ευχάριστο πονοκέφαλο». Για τις αυτοδιοικητικές δεν φαίνεται να έχουν κλειδώσει οι διεργασίες. Τέλος ο κ. Γεωργιάδης προέβλεψε ότι οι εκλογές θα γίνους εντός του 2018

Διαβάστε επίσης: