Δήμοι Νομού » Δήμος Λάρισας » «Γήινοι και… Εξωγήινοι» από τα ΚΔΑΠ Δ. Λαρισαίων (φωτ.)

«Γήινοι και… Εξωγήινοι» από τα ΚΔΑΠ Δ. Λαρισαίων (φωτ.)

«Γήινοι και… Εξωγήινοι» από τα ΚΔΑΠ Δ. Λαρισαίων (φωτ.)

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Λαρισαίων έδωσαν στο δικό τους ξεχωριστό τόνο στην γιορτή της Αποκριάς.  Εκατόν πενήντα μικροί εξωγήινοι γέμισαν με χρώμα τους κεντρικούς πεζοδρόμους της Λάρισας και  αιφνιδίασαν με ένα χορό – έκπληξη  (flashmob) τους  περαστικούς.  Κέφι, ρυθμός, σερπαντίνες και πολλά χαμόγελα πλημμύρισαν την πόλη και σκόρπισαν την ξέφρενη χαρά του καρναβαλιού.

ΚΔΑΠ (3)

Το μήνυμα που μετέφεραν  τα παιδιά από τους πολλούς και διαφορετικούς «ΚΔΑΠ-ικούς» πλανήτες τους,  ήταν η αποδοχή του «διαφορετικού» και η χαρά  της επικοινωνίας. Με πολύχρωμα καπέλα και τρελές κεραίες που κατασκεύασαν στα Κέντρα δημιουργικής Απασχόλησης, τα παιδιά με τους παιδαγωγούς τους, χόρεψαν στα κέντρα των Maske Disco Party  (πεζόδρομοι Κούμα,  Πατρόκλου, Βενιζέλου) που οργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού  και Επιστημών  σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Λάρισας.

ΚΔΑΠ (1)

Η μεγάλη χαρούμενη ομάδα,  στην οποία συμμετείχαν με ενθουσιασμό πολλοί γονείς,  έφτασε ως το Αρχαίο Θέατρο προσκαλώντας στους περαστικούς να βρει τρόπους να επικοινωνήσει μαζί της.  Γιατί είναι όμορφο να βρίσκουμε τρόπους να  συνδεόμαστε με το διαφορετικό!

ΚΔΑΠ (4)

Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής,  κύριος Δημήτρης Δεληγιάννης.

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου συνεχίζουν δυναμικά το έργο τους  καλλιεργώντας την αισθητικές, κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες των παιδιών.  Ακολουθεί ένας μήνας με πολλές εκπλήξεις.

Πληροφορίες  για  τη λειτουργία και τις δράσεις των ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠΜΕΑ: Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Λαρισαίων ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Γαριτσίου & Λευκίππου (Ροδοπούλειο),  Λίνα Μουσιώνη και Χρύσα Παππά,  τ. 2410 661-727, ώρες: 09:00π.μ.– 14:00μ.μ.

Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων,  τ. 2410 680-205, ώρες: 09:00π.μ.– 14:00 μ.μ

Διαβάστε επίσης: