Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Κλικς από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο δήμο Τεμπών

Κλικς από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο δήμο Τεμπών

Κλικς από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο δήμο Τεμπών

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς κινούνται οι τοπικές κοινότητες του δήμου Τεμπών. Την Κυριακή το απόγευμα σε πολλές τοπικές κοινότητες άναψαν φωτιές για να κάψουν τον καρνάβαλο και γλέντησαν απολαμβάνοντας κρασί και εδέσματα.

Δήμος Τεμπών καρναβάλι 2018(13) Δήμος Τεμπών καρναβάλι 2018(7) Δήμος Τεμπών καρναβάλι 2018(8) Δήμος Τεμπών καρναβάλι 2018(10)

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, παρακολούθησε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Καλοχώρι, όπου έγινε από τη νεολαία του χωριού παρέλαση αρμάτων και το άναμμα της μπουμπούνας. Στη συνέχεια επισκέφθηκε την τοπική κοινότητα Πουρναρίου, όπου παρακολούθησε το σεργιάνισμα της αρκούδας και το άναμμα της μπουμπούνας, που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Πουρναριού και εν συνεχεία στο Συκούριο, όπου πραγματοποιήθηκε το άναμμα της μπουμπούνας, το κάψιμο του καρνάβαλου και το γαϊτανάκι και όλα αυτά συνοδευόμενα με μουσική, χορό και  άφθονο κρασί.

Δήμος Τεμπών καρναβάλι 2018(12) Δήμος Τεμπών καρναβάλι 2018(9)Τον κ. Μανώλη συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννης Βλάγκας, Χρ. Κακαγιάννης και  Δημ. Μαϊμάρης, ο τοπικός σύμβουλος Συκουρίου κ. Αθ. Νούλας, οι υποψήφιοι του συνδυασμού του κ. κ. Κ. Αποστόλου (Τζόλας), Ηρ. Γεροκώστας, Ευάγγ. Έξαρχος, Μιχ. Ζιώγας, Γ. Σαϊτης, Αικ. Γκαναβούρα και Γρ. Γούλας.

Διαβάστε επίσης: