Δήμοι Νομού » Δήμος Τεμπών » Πίτα έκοψε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσαγγάλων

Πίτα έκοψε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσαγγάλων

Πίτα έκοψε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεσαγγάλων

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας του Εξωραϊστικού συλλόγου Μεσαγγάλων.

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

«Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε κ πραγματικά έγινε το αδιαχώρητο. Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό στα μέλη από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Φώτη Μητσιάκο, ο οποίος αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά κ καλή χρονιά , αναφέρθηκε στην ανάγκη σύσφιξης των σχέσων των μελών, χωρίς αντιπαραθέσεις κ μεμψιμοιρίες για το καλό του οικισμού.

συλλογος μεσαγγαλων (1)

Ο λόγος του ήταν ενωτικός προς όλους και στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Κος Γιώργος Γελαδάρης που στην συνέχεια πήρε τον λόγο.

συλλογος μεσαγγαλων (2)

Καλή χρονιά σε όλους τους παριστάμενους ευχήθηκε ο δήμαρχος Κώστας Κολλάτος, ενώ απηύθυνε ευχές προς το ΔΣ του συλλόγου για καλή δύναμη και ευδόκιμη συνεργασία με τους φορείς του Δήμου και αυτή την χρονιά.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Τεμπών Κος Γιώργος Μανόλης που και αυτός με την σειρά του ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και εποικοδομητικό διάλογο με όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, όπως και της περιφέρειας !

συλλογος μεσαγγαλων (4)
Την κοπή πίτας επίσης τίμησαν με την παρουσία τους : Ο αντιδήμαρχος Κος Βασίλης Ζάχος, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Κος Δημήτρης Μαϊμάρης, ο Κος Νίκος Καλτσάς απ” τον δήμο Λαρισαίων, ο πρόεδρος αλιέων κάτω Ολύμπου Κος Δημήτρης Σούλτης, ο πρόεδρος επαγγελματιών Μεσαγγάλων Κος Φάνης Βουλιώτης.
Και μετά από όλα αυτά, την σειρά της πήρε η ζωντανή μουσική κ ο χορός που κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες».