Έξοδος » Μεγάλη παρουσίαση – γευσιγνωσία οίνων τής SEMELI
ΠΕΝΤΕ ΕΚΛΕΚΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ SEMELI ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ "ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ..."

Μεγάλη παρουσίαση – γευσιγνωσία οίνων τής SEMELI

Μεγάλη παρουσίαση – γευσιγνωσία οίνων τής SEMELI

Πέντε εκλεκτά κρασιά τής SEMELI Οινοποιητικής παρουσιάζει το εστιατόριο «Να με θυμάσαι…», την Παρασκευή, το βράδυ στις 9.30.

Ο σεφ Μανώλης Πανταζής θα συνοδεύσει με ιδιαίτερα πιάτα τα εκλεκτά κρασιά SEMELI THEA MANTINIA (Μοσχοφίλερο Μαντινείας, περασμένο από βαρέλι για 6 μήνες), SEMELI AETHERIA (Μαλαγουζιά και Chardonnay, από επιλεγμένα αμπελοτόπια τής ορεινής Αιγιαλείας), SEMELI AETHERIA RED 2015 από Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon (από επιλεγμένα αμπελοτόπια τής Αταλάντης και του Δομοκού Φθιώτιδας) και το SEMELI NEMEA GRANDE RESERVE 2012, από Αγιωργίτικο της Νεμέας. Την παρουσίαση θα κλείσει ο γλυκύς οίνος ΕΣΠΕΡΑ, το απόλυτο συνοδευτικό τού επιδόρπιου που θα ολοκληρώσει την παράθεση των πιάτων.

Γευσιγνωσία ΣΕΜΕΛΗ -15Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Λεωνίδας Νασιάκος, οινοποιός και διευθυντής παραγωγής τής SEMELI, θα συζητήσει με τους φίλους πελάτες μας για τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά των κρασιών.

Γευσιγνωσία ΣΕΜΕΛΗ -19Η γευσιγνωσία που θα πραγματοποιήσει το εστιατόριο «Να με θυμάσαι…» θα είναι η 44η του εγχειρήματος να παρουσιάζει γεύσεις που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά κάθε συγκεκριμένου κρασιού. Για τις παραγωγές τής SEMELI Οινοποιητικής είναι η δεύτερη και πραγματοποιείται επτά χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή της στον ίδιο χώρο.

A 1209403 3 σελίδα -αSEMELI (3) 3 σελίδα -αSEMELI (2) 3 σελίδα -αSEMELI (1)

Οι ετικέτες THEA MANTINIA και AETHERIA αποτελούν ιδιαίτερες προτάσεις τής SEMELI Οινοποιητικής στον χώρο των λευκών οίνων υψηλών προδιαγραφών και έχουν κερδίσει το στοίχημα της ποιότητας με την ιδιαίτερη οινοποίησή τους. Το  NEMEA GRANDE RESERVE 2012, αποτελεί την υψηλή πρόταση της εταιρείας στον χώρο των ερυθρών οίνων και επιδιώκει να σαγηνεύσει τον ουρανίσκο με τη βελούδινη υφή του. Τέλος, ο γλυκύς οίνος ΕΣΠΕΡΑ αποτελεί από μόνος του μια ιδιαίτερη κατηγορία, προοριζόμενος να αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις των οινόφιλων που επιθυμούν να κλείσουν μια εξαιρετική βραδιά με μια αποθέωση αρωμάτων και γλυκύτητας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 2410 287833.

Διαβάστε επίσης: