Λάρισα » Σύμπραξη για την αντιμετώπιση προβλημάτων ΑμεΑ

Σύμπραξη για την αντιμετώπιση προβλημάτων ΑμεΑ

Σύμπραξη για την αντιμετώπιση προβλημάτων ΑμεΑ

Ο πρόεδρος κ. Αθανάσιος Πατσιούρας και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανθεσσαλικού Συλλόγου  Αναπήρων Πολιτών (ΠΑΝ.Σ.Α.Π.) έκοψαν την ετήσια πίτα τους σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 11 Φεβρουαρίου 2018, στο ξενοδοχείο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», στη Λάρισα, με την παρουσία πλήθους μελών και φίλων του Συλλόγου.

πανθεσσαλικος συλλογος αναπηρων (1)

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Λαρίσης κ.κ. Κέλλας Χρήστος και Μπαργιώτας Κωνσταντίνος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπέμπης Απόστολος, οι Aντιδήμαρχοι, Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κ. Δεληγιάννης Δημήτριος και Πρασίνου και Αμαξοστασίου κ. Ζαούτσος Γεώργιος και η διευθύντρια Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων κ. Ζιώγα Ευθυμία.

πανθεσσαλικος συλλογος αναπηρων (3)

Την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) Θεσσαλίας και μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΝ.Σ.Α.Π. κ. Τσιουλάκης Ράλλης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τονίστηκε από πλευράς του Συλλόγου η ανάγκη της από κοινού σύμπραξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ΑμεΑ και οι οικογένειες τους στην περιοχή μας.

Ζητήθηκε δε η εκπόνηση μέσα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Θεσσαλίας ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης των διακρίσεων και ενίσχυσης της Κοινωνικής και Επαγγελματικής ένταξης των ΑμεΑ.