Λάρισα » ΝΟΔΕ: Καμία υποψηφιότητα δεν έχει «κλειδώσει»
ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

ΝΟΔΕ: Καμία υποψηφιότητα δεν έχει «κλειδώσει»

ΝΟΔΕ: Καμία υποψηφιότητα δεν έχει «κλειδώσει»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΟΔΕ Λάρισας χαρακτηρίζοντας ανακριβή τα δημοσιεύματα, τα οποία εμφανίζουν υποψηφιότητες να έχουν «κλειδώσει» για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ν. Λάρισας.

«Καμία υποψηφιότητα δεν ισχύει και πολύ περισσότερο δεν έχει «κλειδώσει», παρά τα όσα λέγονται και γράφονται στον αθηναϊκό και στον τοπικό τύπο, πέρα των εν ενέργεια βουλευτών» υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Τις τελευταίες ημέρες, μέσω δημοσιευμάτων του τύπου ενημερωθήκαμε για μελλοντικές υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για τον Νομό Λάρισας. Προφανώς και τέτοια δημοσιεύματα είναι ανακριβή.

Καμία υποψηφιότητα δεν ισχύει και πολύ περισσότερο δεν έχει «κλειδώσει», παρά τα όσα λέγονται και γράφονται στον αθηναϊκό και στον τοπικό τύπο, πέρα των εν ενέργεια βουλευτών, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είναι απολύτως θεμιτό και ελπιδοφόρο να υπάρχει εντονότατο ενδιαφέρον για την στελέχωση των ψηφοδελτίων της Παράταξής μας και στο Νομό μας. Ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένες θεσμικές και καταστατικές διαδικασίες οι οποίες και θα τηρηθούν πιστά, με απόλυτο σεβασμό στα όργανα του κόμματος και στο πλαίσιο που ο ίδιος ο Πρόεδρός μας έχει θέσει.

Πάνω απ’ όλα, πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι για το καλό της Πατρίδας και της Παράταξής μας».

Διαβάστε επίσης: